- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.601
Eee yok bişeeeeyhaberin yok mu ? bi bak aynaya
Oooo pazar günü yataktan çıkmaz dinlenirsin yeni evinde,yeni gelin gibi,AllaaaaahKizzz susun bi başım ağrıdı yaaaa ben gidiyim zaten artık yeter iş beni bekliyor bir Allahin kuluda çıkıp gel sen dinlen iki dakka biz yardım edelim demiyor ver Allah çene başka biseycik bilmiyosunuz
Ahahahahahahajaj insallahhhjjjjjOooo pazar günü yataktan çıkmaz dinlenirsin yeni evinde,yeni gelin gibi,Allaaaaah
Hade kaçtım ben byyyyOooo pazar günü yataktan çıkmaz dinlenirsin yeni evinde,yeni gelin gibi,Allaaaaah
O yasak canım,bildiğim kadarıylaVatsap grubu yapabilirizahahahaha
güle güle bebeğim kolay gelsinHade kaçtım ben byyyy
Takıldım :) okumuştum yasak olduğunuO yasak canım,bildiğim kadarıyla
maşallah kiloya bak yaCevapliyim
Bebekim kız.
İlk bebekim.
2 yıllık evliyim
21 yaşındayım hepinizden küçüğüm sanırım
5 aylık hamile ve 53 kiloyum.
Yarışmaya sivastan katiliyorum. Rep yapçam
haahah kaçtımSen bizimkileri yolarken iyimiydi gel çabuk buraya
aman kuzum bir daha bunu hiçbir yerde konuşma süresiz banlanma sebebiTakıldım :) okumuştum yasak olduğunu
Yaaa. Bunu bilmiyodum. Tamam söylememaman kuzum bir daha bunu hiçbir yerde konuşma süresiz banlanma sebebi
Neden ki anlamadımmaşallah kiloya bak yakafamı duvarlara sürtmek istiyorum
çok zayıfsın maşallahNeden ki anlamadım
Teşekkür ederimçok zayıfsın maşallah
kız ben 54 ile hamile kaldım 72 oldum doğumdan sonra 64 şuan 58,5Teşekkür ederimgenetik yapı böyle valla yoksa bu kadar yemeye tartı bozulurdu. Hamilelikten oncr 48 49 gidiyodu. 50 olsam diye bekliyodum. Simdi ilk defa tartıda 53 ü gördüm.
Maşallah iyi vermişsin ama. Kimileri çok zorlanıyor. Bence boyuna göre ideal bi kilon var :)kız ben 54 ile hamile kaldım 72 oldum doğumdan sonra 64 şuan 58,5
52 olmam gerekMaşallah iyi vermişsin ama. Kimileri çok zorlanıyor. Bence boyuna göre ideal bi kilon var :)
İyi iyi maşallah emsin kız. Hem zayıflarsın hem bebeğe yarar. Bakalım ben kaç olucam52 olmam gerekbu gidişle benim cadı yapacak zaten 52 çok emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?