- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.741
ben içtim çayımı gidiyorumbiliyomyeni demledim çayı zaten gidemezsin!
yoooo hiç ihmal etmedinKiz dedim ya gundemi anca takip ediyorum:)))
Ama haklisiniz en azindan aksam sizleri ihmal etmemeliydim
seni özleyen Merak eden insanlar var ama sen bizi sevmiyorsun artikKiz dedim ya gundemi anca takip ediyorum:)))
Ama haklisiniz en azindan aksam sizleri ihmal etmemeliydim
Pfffffyok kuzum ben tanımıyorum halen cevap bile alamıyorum ki. neyse parmaklarımı yoruyorum yine
Aaaaaa hala cevap vermemissss sanaayok kuzum ben tanımıyorum halen cevap bile alamıyorum ki. neyse parmaklarımı yoruyorum yine
bundan sonra parmaklarımı yormuyacam. çünkü bu güne kadar hiç bir ilerleme kaydedemedim =/Pfffffsurda sac yolan smiley yok
Seveyim bari
yaaaa işte ne diyimAaaaaa hala cevap vermemissss sanaa
seni özleyen Merak eden insanlar var ama sen bizi sevmiyorsun artik
Acaba ne kacirdim genebundan sonra parmaklarımı yormuyacam. çünkü bu güne kadar hiç bir ilerleme kaydedemedim =/
beni ihmal ediyorsun daha çok ilgilen diyorum sen ama tam tersini yapıyorsun =/Acaba ne kacirdim gene
Tamambeni ihmal ediyorsun daha çok ilgilen diyorum sen ama tam tersini yapıyorsun =/
İyi akşamlar kızlar,sabahtan beri elektrikler kesik,şarj 0 .Niye su gibi bidonlara doldurulmuyor bu meret
Buraları süpürmüştüm bir ara ama,tozlanmış mı
O tamamen senin için geçerli ben buradayım hatırlıyorum kafam atıyor unutanlaraseni gidi seni senii :)
Haklisinnnyaaaa işte ne diyim
Canemmmm gelmiş hosgelmis ellerine sağlık kuzucugum benimm elektrik idaresini grev yapalimmi gelimmiİyi akşamlar kızlar,sabahtan beri elektrikler kesik,şarj 0 .Niye su gibi bidonlara doldurulmuyor bu meret
Buraları süpürmüştüm bir ara ama,tozlanmış mı
O cantani yerimay bide bana trip atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?