- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
Ay iki gndur herkes bnden alinio toptan birkcam bu isleri :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo eleman da tamam:) karın tokluğuna çay dağıtıyordur kessin:))Yok kız sen ol ❤❤ben çok beğendim seni
Ben hamiş oldugum için yardımcı oluyor banaoo eleman da tamam:) karın tokluğuna çay dağıtıyordur kessin:))
işi bilip işe gitmeyenlerdensin:)) nasıl mutluysan öyle yaşa valla boşver:)Babam her zaman der benim kızım hiç bı zaman hayır demedi hep tamam der hiç yapmaz.ne zaman aman tirtt yazısını okusam aklıma babamın lafı geliyor.
Gece 5 de uyudum 11 de uyandım hala uykum var vallahi çocuğum olsa herhalde uykusuzluktan ölürüm benHeheh ozmn yapilacak bsy yok beyniniz sizi deil siz beyninizi kontrol edemesseniz olmaz bu is :)))
Saka kiz bilinsel yaklasayim dedm de beyin bizi dinlemez tbi biz onun pesinden gdioz :)) bnm beynm uyutmuo iste :)))
kız hamileyim diye diye hayat sana güzel hee:)) ver kız çocuğunu da ben doğuracam sen şaapma:))Ben hamiş oldugum için yardımcı oluyor bana![]()
Aslında çok takan bı insanım her dışardan öyle gözükmek hoşuma gidiyor en azından insanlar benim için uzulmuyor.işi bilip işe gitmeyenlerdensin:)) nasıl mutluysan öyle yaşa valla boşver:)
Günaydın kuzuuu çaylar iftara kaldı artık bugünGünaydıııın çaycı başı geldisibeyyyl günaydın şekerim :) @_aTaLaNtE_ siyahların kadınııı günaydın ♡
Lazi Oxorca tanışalım hayatm sana da günaydıın ✩
Cnm gece 5 oglen 11 ise uykun olmasi ck nrmal genelde evde olan insnlr 12 saat uyuyor :)))Gece 5 de uyudum 11 de uyandım hala uykum var vallahi çocuğum olsa herhalde uykusuzluktan ölürüm ben![]()
Uyumasa sendeee balk ben bile uyandım kalkkk öğlen oldu oglennnnNoluyo sabah sabah ne çene varmış arkadaş bicuyutmadiniz
![]()
Hahah vallaha iyi olurkız hamileyim diye diye hayat sana güzel hee:)) ver kız çocuğunu da ben doğuracam sen şaapma:))
5 gün sonra bunların hesabını soracam sana :))Kızlar bi selam diyip çıkıcam :))
Ciddn uzuldm ya dunde briyle bu sklde oldu dedm acaba burlar bni kaldirmio mu :)))alınmadım şekercim takıldım birazz
![]()
hımm haklısın belli etmemek en güzeli. hem zayıf noktanı da bilmezler.Aslında çok takan bı insanım her dışardan öyle gözükmek hoşuma gidiyor en azından insanlar benim için uzulmuyor.
İftar menn anneme gidecem :)))) ohhh missss :)))iftar menünüz ne kızlar
yemek olarak ne düşünüyosunuz?
Kız 3 de yattım kız uyutmadi beni .eşim 6 da çıkıyor 8 de oğlan gidiyor nasıl rahat uyuyayimUyumasa sendeee balk ben bile uyandım kalkkk öğlen oldu oglennnn![]()