- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
önemli değil:) aslında önemli yemem lazım artık:))Ayyy yu pardon o zaman vallahi yanlışlıkla oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil:) aslında önemli yemem lazım artık:))Ayyy yu pardon o zaman vallahi yanlışlıkla oldu![]()
Ağzın bal yisin Allah söyletti zaar inşallah canım insallahhh kizzzzz Aminnnnn diyinnn bakimmmmmmKiz yoksa hamismisin sn :))))
İftar menn anneme gidecem :)))) ohhh missss :)))
Aminnnnnn insallahhhhh cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhhAğzın bal yisin Allah söyletti zaar inşallah canım insallahhh kizzzzz Aminnnnn diyinnn bakimmmmmm![]()
Benim 3 tane çocuktan 30 ar borcum var nasıl tutcam bilmemOoooo torpilim buyuk tsk ederm
Masallah bnde kendmi bldim bileli tutarm tabi snrm orta ikide flan baslamstm tm bilemiom ama sna masallah ne mtlu sana![]()
benim annemde gelecek yakında :) ❤♡❤♡❤♡yakın mısınız ne güzel![]()
orası neresiBen iccik kendi topigime gidiuom lee
Baya yakiniz cok skur evet ck gzl :)))yakın mısınız ne güzel![]()
Vallahi kuzum sık dişini azcık daa ben sana hormonlu şeyler yidirmem yerlisi çıksın göndercem bebise zarar annesii bakkk teyzesi olarak ben düşünüyorum coookönemli değil:) aslında önemli yemem lazım artık:))
benim hiç borcum yok ama bu sene 29 tane olacakBenim 3 tane çocuktan 30 ar borcum var nasıl tutcam bilmem
benim annemde gelecek yakında :) ❤♡❤♡❤♡
Keşke bende gitsem :)yakın mısınız ne güzel![]()
aynen özledim❤♡❤♡❤doğuma gelir tabi, torun sevmeye
evi çekip çevirmeye![]()
Uc aylara gircen :))) en gzli toplu sevap :)))Benim 3 tane çocuktan 30 ar borcum var nasıl tutcam bilmem
ayy teşekkür ederiz teyzesi tamam bekleriz azıcık daha nolcak:)Vallahi kuzum sık dişini azcık daa ben sana hormonlu şeyler yidirmem yerlisi çıksın göndercem bebise zarar annesii bakkk teyzesi olarak ben düşünüyorum coook![]()
Tanışmadık sen hamissin son diye üstüne gitmiyoruz bu nasil ev sahipliği ayol ama yardımcıları iyi bulmussun yerini doldurdular aratmiyorlaryeni gelin kızçeler tanıştık mı biz ❤♡❤♡❤♡
Snn annenler uzak mi sna komsum ?doğuma gelir tabi, torun sevmeye
evi çekip çevirmeye![]()
AhahahajUc aylara gircen :))) en gzli toplu sevap :)))
Tabi geriye 30 gun kalio onunda 6 sini ramazn brince 6 gnler olrk tutrsn gerisinide kisin tmm btti :)))