"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum :KK70:
Bnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum canli canlii necla artist gibi gezinio :)))

iyiyiz tatlım❤♡❤♡❤♡ sen nasılsın? ev durumu nasıl :KK70: iftar sonra pek gelmedin :KK70:
Ev işiyle ugrastik sahurdan sonra.
Bir mutfak kaldı nisancım bitecek insallah bu çile:KK53:

Günaydınnnn iyiyiz biraz oruçlu sen nasılsın :-)
Ben de iyim teşekkur ederim.
Cok şükür orucla aramız iyi. Espiri olsun diye koydum resmi:KK48:

Tunaydin canimm yanliz profil foton süper tam benlik:kk77::KK70::KK70:

Erkenciyumdir aslında ama bazı sebeplerden yorgun düştüm.
Profil fotom herkesin hoşuna gitti galiba:KK53:

Vallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadı :-)

ben bacın olurum senin :D

Bnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum cnki cnki necla artist gibi gezinio :)))
Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böyle :KK70::KK70:zavali kadin ya Hoppa

Ev işiyle ugrastik sahurdan sonra.
Bir mutfak kaldı nisancım bitecek insallah bu çile:KK53:

Ben de iyim teşekkur ederim.
Cok şükür orucla aramız iyi. Espiri olsun diye koydum resmi:KK48:

Erkenciyumdir aslında ama bazı sebeplerden yorgun düştüm.
Profil fotom herkesin hoşuna gitti galiba:KK53:
inşallah sefasını da sürersiniz tatlım :D ❤♡❤♡❤♡
Heheheh olsn kiz dugune bile davet ederken unutulanlr boluo burasi ck nrmal :))) tbi cok da degerli deilmisiz hani :)))
ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürer :D gören girsin aaa :) etiket sormuyorlar girişde

Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böyle :KK70::KK70:zavali kadin ya Hoppa
Bi o kizina uzuluom nasil aglior durumuda kotuymus ev islerne gdioms esi insaattn dusmus burda surunuom dio 3 cocugu vrmis bakmasi greken necladn supelenio oda bnden sir size :)))

Back
X