- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
karnımdakiyle 2 tatlım❤♡❤♡❤♡ aman dur :) 3 e zaman var birazBende kuzummm 3 numeromu yolda tam olarak bellimi cinsiyeti ne ne güzel kız.annesi olmak bol bol bereket insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnımdakiyle 2 tatlım❤♡❤♡❤♡ aman dur :) 3 e zaman var birazBende kuzummm 3 numeromu yolda tam olarak bellimi cinsiyeti ne ne güzel kız.annesi olmak bol bol bereket insallah
Cekkk 333çekilelim canım gülümse çekiyoruuuuuummmm!!![]()
![]()
![]()
Vallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadıkarnımdakiyle 2 tatlım❤♡❤♡❤♡ aman dur :) 3 e zaman var biraz
Ohh afiyet olsun :))aynen canım dün kızlara sor
çok zevkli geçti
kaç demlik çay içtik =))
Ev işi ne ki takıldım kocamin peşine geziyorumKim ev işlerini bitirdiiiiiii
Hoş gelsin canimmmOhh afiyet olsun :))
valla kocam diye demiyorum bir tanedir . hafta sonra kahvaltı yemek evde temizlemeyi yapar (normal zamanda daha az yapar tabiVallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadı![]()
Ben nerdeyimm alindimm@Chocolita @Miyav_su @hippotalamusHAYALET CASPER
Minik Duduklu Tencere @_aTaLaNtE_ @JustPeace @colorfullifen
Koremanya @latiyya @Tatlicadi Meg @Helenra ve görüp gelecek herkes topiğimize davetlidir ❤♡❤♡❤♡
iyiyiz tatlım❤♡❤♡❤♡ sen nasılsın? ev durumu nasılGünaydın kızlar nasilsınız?![]()
Eee o zaman bu adam baba olmasın da kim olsunvalla kocam diye demiyorum bir tanedir . hafta sonra kahvaltı yemek evde temizlemeyi yapar (normal zamanda daha az yapar tabi) Allah isteyen herkese ikiz ikiz versin tatlım❤♡❤♡❤♡
Günaydınnnn iyiyiz biraz oruçlu sen nasılsınGünaydın kızlar nasilsınız?![]()
kız sana özelden söylemedim miBen nerdeyimm alindimm![]()
Tunaydin canimm yanliz profil foton süper tam benlikGünaydın kızlar nasilsınız?![]()
Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorumKim ev işlerini bitirdiiiiiii
Ayol Bend e yoktum kadın hamiş şimdi ustunemi gidelimBnde yoktum :))
Yok saka canimm bende bildirimlere bakiyomm bo topik nerde diyekız sana özelden söylemedim miay vallaha alınma lütfen. sonunda ki cümleyi kimse görmüyor ki :)gören gelsin yazıyor❤♡❤♡❤♡