- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.001
Kim vurdu eşin mi ,hangi çocuğa kızıp tatlım :/Yok telefon değil TV ye bı vurdu çocuğa kızıp TV nin sol tarafi pert müge hariç herkesi görüyorumbunada sukur
Unutkanligin bizlere gecti galibaya sen açarsan bana yaz dedin miof of hamiş hamiş üzüyorsunuz beni ama❤♡❤♡❤♡
Valla canom o zmm diğer arkiler de küser hepinize ayrı yazıyorum ,etketlenince ismim haliylebenim topiğimden çıkmayacaktın amakandırdın beni
Geldm zatn etiketli gelsem dha ii okrdu tbi :)) ama olsn birgun bri etiketler orya gderminşallah sefasını da sürersiniz tatlım❤♡❤♡❤♡
ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürergören girsin aaa :) etiket sormuyorlar girişde
kız nisan doğursun tenhada kıstırsak ya:))Tamam beee sende nasılsın desek hamisim diceksin o karnındaki bebeği pirtlat o zaman sorcam ben sana
Benim ortanci duvara vurarak ses yapıyordu bı kere ben bı kere eşim uyardı aradan geçti hala yapıyor.H
Kim vurdu eşin mi ,hangi çocuğa kızıp tatlım :/
Burdaym canımkız sen nerdesiiin :)
Galiba adami ac birakmis tv dalmis adamda sinirden küplere binmisssH
Kim vurdu eşin mi ,hangi çocuğa kızıp tatlım :/
Hahahah bnde herseye supheci olmaya basladm bi ara mugedeki herkesi kodese gnderiom yani o derece :))) insanlra gvenmi tikti resmen bu progrm :))Lazi Oxorca Ben de bıraktım izlemiyorum Mügeyi
sonra gelen elektirikçi doğalgazcı bile
gözüme katil gibi gözüküyor.
Bende 28 yasindayim.Tanışalım canım
yas 29
5yıllık evliyim
ist'dayım
Tamam kk nin arka sokağı var ya orda tamam mı öhöö öhö nisan nasıl doğuma ne kadar kaldı tatlımkız nisan doğursun tenhada kıstırsak ya:))
bana daha çok yazacaksın amaValla canom o zmm diğer arkiler de küser hepinize ayrı yazıyorum ,etketlenince ismim haliyle
len böcük etiketimi atlıyon heee. 10 almıyom sana vazgeçtim 3310 alacamValla canom o zmm diğer arkiler de küser hepinize ayrı yazıyorum ,etketlenince ismim haliyle
Bebisim ikizim saol askkm uyku tulumu oldum hastaneye gidiyom simdi kiz gel elimi tut kan alcaklarEk olarak b12 ölçtür , şekeri de ölçtür ayrıca canım kimine şeker uyku yapar şekeri bırakıp uyananları biliyorum...Geçmiş olsun ikizçem
yok yiyebilirsiniz ben gözümü kapatırımTamam kk nin arka sokağı var ya orda tamam mı öhöö öhö nisan nasıl doğuma ne kadar kaldı tatlım
Kızzz ben kendimi kandırmısımdır yanılma payi yok mu ? Gell öpimmmbenim topiğimden çıkmayacaktın amakandırdın beni
Adam elbette aç oruçlu ama bana değil çocuğa kızdı çok fena ortanci kıskançlık ben halleri çok huzursuz ediyoGaliba adami ac birakmis tv dalmis adamda sinirden küplere binmisss
Hahahah bnde herseye supheci olmaya basladm bi ara mugedeki herkesi kodese gnderiom yani o derece :))) insanlra gvenmi tikti resmen bu progrm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?