"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum
Bnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum canli canlii necla artist gibi gezinio :)))

iyiyiz tatlım❤♡❤♡❤♡ sen nasılsın? ev durumu nasıl iftar sonra pek gelmedin
Ev işiyle ugrastik sahurdan sonra.
Bir mutfak kaldı nisancım bitecek insallah bu çile

Günaydınnnn iyiyiz biraz oruçlu sen nasılsın
Ben de iyim teşekkur ederim.
Cok şükür orucla aramız iyi. Espiri olsun diye koydum resmi

Tunaydin canimm yanliz profil foton süper tam benlik

Erkenciyumdir aslında ama bazı sebeplerden yorgun düştüm.
Profil fotom herkesin hoşuna gitti galiba

ben bacın olurum senin

Bnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum cnki cnki necla artist gibi gezinio :)))
Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böyle zavali kadin ya

inşallah sefasını da sürersiniz tatlım ❤♡❤♡❤♡
Heheheh olsn kiz dugune bile davet ederken unutulanlr boluo burasi ck nrmal :))) tbi cok da degerli deilmisiz hani :)))
ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürer gören girsin aaa :) etiket sormuyorlar girişde

Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böyle zavali kadin ya
Bi o kizina uzuluom nasil aglior durumuda kotuymus ev islerne gdioms esi insaattn dusmus burda surunuom dio 3 cocugu vrmis bakmasi greken necladn supelenio oda bnden sir size :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…