- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Müge anli sabah sabah cinayet ne istah var sende avuuuuMakinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum
Bnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum canli canlii necla artist gibi gezinio :)))Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum
Ahahah eşim dün akşam TV yi halletti müge gözükmüyor oturduğu yerde Necla yi izliyorum sadece :))Müge anli sabah sabah cinayet ne istah var sende avuuuu
çektim nasıl da güzel çıktık =)Cekkk 333
müge anlı önemli:))Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum
Ev işiyle ugrastik sahurdan sonra.iyiyiz tatlım❤♡❤♡❤♡ sen nasılsın? ev durumu nasıliftar sonra pek gelmedin
Ben de iyim teşekkur ederim.Günaydınnnn iyiyiz biraz oruçlu sen nasılsın
Tunaydin canimm yanliz profil foton süper tam benlik
Heheheh olsn kiz dugune bile davet ederken unutulanlr boluo burasi ck nrmal :))) tbi cok da degerli deilmisiz hani :)))Kiz gel senle takilalim düşenin halinden düşenler anlar
Aynen akşam a oruçlu bı es gelecek dün sinirden TV yi kırdı bugün e kafam kaldı kırılacakmüge anlı önemli:))
Vallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadı
Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böyleBnde izliom bnlr ne manyak ya bibyalani bile akillarnda turamiolr cinayt islemisler hey yarabbm ya :)) muge anliya gidip grdum cnki cnki necla artist gibi gezinio :)))
kız sana yazdım ben herhalde topiğe gel diye. yoksa yazmadım mıYok saka canimm bende bildirimlere bakiyomm bo topik nerde diye
Kim ev işlerini bitirdiiiiiii
Hahaha kiz giden kafa olsun tlf bisey yapmasa iyidirAynen akşam a oruçlu bı es gelecek dün sinirden TV yi kırdı bugün e kafam kaldı kırılacak
inşallah sefasını da sürersiniz tatlımEv işiyle ugrastik sahurdan sonra.
Bir mutfak kaldı nisancım bitecek insallah bu çile
Ben de iyim teşekkur ederim.
Cok şükür orucla aramız iyi. Espiri olsun diye koydum resmi
Erkenciyumdir aslında ama bazı sebeplerden yorgun düştüm.
Profil fotom herkesin hoşuna gitti galiba
ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürerHeheheh olsn kiz dugune bile davet ederken unutulanlr boluo burasi ck nrmal :))) tbi cok da degerli deilmisiz hani :)))
aman kask tak nolur nolmaz :))Aynen akşam a oruçlu bı es gelecek dün sinirden TV yi kırdı bugün e kafam kaldı kırılacak
tv yi mi kırdıAynen akşam a oruçlu bı es gelecek dün sinirden TV yi kırdı bugün e kafam kaldı kırılacak
Günaydın kızlar nasilsınız?
Bi o kizina uzuluom nasil aglior durumuda kotuymus ev islerne gdioms esi insaattn dusmus burda surunuom dio 3 cocugu vrmis bakmasi greken necladn supelenio oda bnden sir size :)))Kiz benimde gözüm tutmadi onlari pek kaynana ortalikta yokkk böylezavali kadin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?