- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.641
Şu börek pişsinde,kapıları tek tek tıklatıcamKimsecikler kalmamis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu börek pişsinde,kapıları tek tek tıklatıcamKimsecikler kalmamis![]()
Ayyy neyli borekŞu börek pişsinde,kapıları tek tek tıklatıcam![]()
Ispanaak mııKıymalı ıspanaklı,buyur gel![]()
Dır,bir tabak göndereyim,boğazımdan geçmez şimdi,Ayyy neyli borek![]()
Ah kuzum kıyamam teşekkür ederim dünden bende de var 3/5 tane :) afiyet olsunDır,bir tabak göndereyim,boğazımdan geçmez şimdi,Eki Görüntüle 2001773 Eşim adamakıllı yemezse duramaz gündüz,kiloda almıyor,rahatça yiyor istediğini...
Yukardaki hayaller,buda acı gerçekIspanaak mıı![]()
Aa yükleyememişimYukardaki hayaller,buda acı gerçek![]()
Neydi kiAa yükleyememişim
Gerçek böreğim:)Neydi ki![]()
Çok fenasın :) la yerken boğazına dizilmiyor mu ? Veya bu da daughter için diye niyet edip mi yiyosun? Bol kilo olsun
Dır,bir tabak göndereyim,boğazımdan geçmez şimdi,Eki Görüntüle 2001773 Eşim adamakıllı yemezse duramaz gündüz,kiloda almıyor,rahatça yiyor istediğini...
Kız hos geldin şimdi uyuyacam ama Yarın beklerim ❤❤Çok fenasın :) la yerken boğazına dizilmiyor mu ? Veya bu da daughter için diye niyet edip mi yiyosun? Bol kilo olsun![]()
Kanka bi senin için yiyorum bi kendim içinÇok fenasın :) la yerken boğazına dizilmiyor mu ? Veya bu da daughter için diye niyet edip mi yiyosun? Bol kilo olsun![]()
Hos buldum ,gelirim inşallah :)Kız hos geldin şimdi uyuyacam ama Yarın beklerim ❤❤
Benim için yediklerin sonra sana yol su olarak geri döner merak etme ...hehehee şaka kız saka ,basen ve göbek olarak geri döner :)))Kanka bi senin için yiyorum bi kendim için![]()