- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.661
Atma pampa ,tığın öbür versiyonusunYürüyen su tulumuyum yemin ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atma pampa ,tığın öbür versiyonusunYürüyen su tulumuyum yemin ederim![]()
Benim için yediklerin sonra sana yol su olarak geri döner merak etme ...hehehee şaka kız saka ,basen ve göbek olarak geri döner :)))
Aha kendi söyledi kendi cevapladıAtma pampa ,tığın öbür versiyonusun![]()
Prensesim,börekler feda olsun sana
Ben de son dakikaya kadar zikkimlanmaktan nikotin zehirlenmesi yaşıyorumAha kendi söyledi kendi cevapladı
Ay şaka maka suyu çok kaçırdım karnıma ağrı girdi resmen![]()
Ayy cınııımm, ellerine sağlık ..Prensesim,börekler feda olsun sanaEki Görüntüle 2001775
Buyur buyur,kaynanan seviyorBiri borekmi dedii![]()
Buyur buyur,kaynanan seviyor![]()
Yapppmaaa sende miiseviyo belki
Bu arada sevindirik bir haber yemeğini kendi evimde yapıp yiyor artıkseviyo belki
Yok be yaaa kesin sevmiyoYapppmaaa sende mii![]()
Ohh maşallah ...sus nazar olmasınBu arada sevindirik bir haber yemeğini kendi evimde yapıp yiyor artık![]()
Ahahahahaha bende böyle düşünmüştümYok be yaaa kesin sevmiyo![]()
Amin amin olmasın gitti basimdan şükür 5 yıl sonra balayı yaşıyoruz adamlaOhh maşallah ...sus nazar olmasın![]()
Ahahahaha söyleyemem artık aynı ortamda çok zor bulunuyorum hemide sevmiyor zorlamanın alemi yokBana bu,cümleyi kurana,seviyo tabi,benim gibi gelini nerden bulacak diyorum, kv oradaysa bakıyor,birşeyde diyemiyor,öyle kalıyor
![]()
İlk duydum bunu, bende dün akşam ewde 2 fincan adaçayı içtimBen de bugün eşime alacaktım kendim de yerim dayanamam diye almadım
Sen nasılsın daha iyisindir inşallah
Adet söktürc bitkiler denesene canım civanperçemi gibi
Yok ya menün gayet iyi![]()
Oooo çok teşekkür ederim canım, içmiş kadar oldum.naber şekerimm çaylar hazır buyur gel
Bekarlık sultanlık ama evlilikte güzel bişi bana göree Allah bozmasınevet canım =)