- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.781
KonusssssNe alaka kız ramazanla konusturtma beni şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KonusssssNe alaka kız ramazanla konusturtma beni şimdi![]()
Oruç çok fena sirkeledi bugün benim kuzum işyerindeyim saat tutuyorum resmen basım beynim çatlıyorRuhudeli kuzum neredesinnn
Oralari dogru tbi en gzli hersyin hayrlisini istemek bn su olsun bu olsn diyerk dua etmem hayrlisi olsn derm hep bakicz artk zten ozmn 60 olrm dha be kdr yasayacmki kafaina gore tkilsin :)))Yaaaa insanlar yurtdışına gelin gidiyor bence şöyle düşün çok mutlu olucak kocası çok iyi olucak uzakta olucak yada mutsuz olucak yakında olucak![]()
Aynen ole Rabbim hayrli insanlrlarla karsilastirsin tum herkesi sennde kizlrni cnm![]()
Arkadaşa daha vurmayın yeter,itiraf ediyorumHiç sanmıyorum sen teksin git bir üniversiteye araştırsınlar seni tez konusu olcan valla![]()
Allah kabul etsin çalışırken zor olur nasılsın canım görüşemedik bayadirOruç çok fena sirkeledi bugün benim kuzum işyerindeyim saat tutuyorum resmen basım beynim çatlıyor![]()
Aynen öyle herkes huzurlu olsun mutlu olsun ayrıca tövbe tövbe sen bu uykusuzlukla yaşarsın daa beyin hücrelerin canlı hepOralari dogru tbi en gzli hersyin hayrlisini istemek bn su olsun bu olsn diyerk dua etmem hayrlisi olsn derm hep bakicz artk zten ozmn 60 olrm dha be kdr yasayacmki kafaina gore tkilsin :)))
Hahahah olunce hep uyucm zten dunyann tadni cikariom :)))Aynen öyle herkes huzurlu olsun mutlu olsun ayrıca tövbe tövbe sen bu uykusuzlukla yaşarsın daa beyin hücrelerin canlı hep![]()
Yok konuşmam ama ramazan bi engel değil yaniKonusssss![]()
Geçmiş olsun tatlım ❤ inşallah geçerOruç çok fena sirkeledi bugün benim kuzum işyerindeyim saat tutuyorum resmen basım beynim çatlıyor![]()
Ahahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzzArkadaşa daha vurmayın yeter,itiraf ediyorum.Annem beni okul için kaldırınca bende yapardım öyle,orada azcıık uyurdum,kendime gelirdim
.Ama az,2 takka bak,valla sibelim,gralıçam
![]()
Amin canım cümlemizinkini iyiyim çok şükür sende ne var ne Yok nasılsın.aslında dün yazacaktım sana da belki sahura kadar yatarsın diye rahatsız etmek istemedimAllah kabul etsin çalışırken zor olur nasılsın canım görüşemedik bayadir
Gülü gülüKizlar bn kaciom bugun arlklrla gelrm misafrlige gtcm cnku kocmn optm![]()
O da bi bakış açısıHahahah olunce hep uyucm zten dunyann tadni cikariom :)))
Görüşürz tatlım ❤❤Kizlar bn kaciom bugun arlklrla gelrm misafrlige gtcm cnku kocmn optm![]()
Tamam aldım ben mesajı rahat ol bendeYok konuşmam ama ramazan bi engel değil yani
Geçmiş olsun tatlım ❤ inşallah geçer
Yuppi yalniz deilimmmm hahahaha biz muzeligiz ya :))))Ahahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzzLazi Oxorca senden bi tane daha geldi
Ah ah sen nasıl bebiş istiyorsun ki :) konuşmamak için kendimi zor tutuyorum Valla :)Tamam aldım ben mesajı rahat ol bende![]()
Kaç gündür uyumadım bir-tek dün uyumuşum eşimde kalkmadı bugün o yüzden daha rahat uyudum zaten 3 gün hep oturdum 3 de uyandım o zaman yazardım neden yazmadın iyiyim bende nolsun aynı bildiğin gibi ışte yuvarlanıp gidiyoruzAmin canım cümlemizinkini iyiyim çok şükür sende ne var ne Yok nasılsın.aslında dün yazacaktım sana da belki sahura kadar yatarsın diye rahatsız etmek istemedim
Konuş konuş ama ben öle iki günde bir mecbur çocuk için yapamam zaten yapıma aykırı spontane gelişecek isteksiz olursa olmazAh ah sen nasıl bebiş istiyorsun ki :) konuşmamak için kendimi zor tutuyorum Valla :)