- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.741
Tamam çalışmalara basladinmi sen aynı zamana denk gelsin bari ikiz gibi büyürlerAyni ana gelirse gece ikisi bnde gunduz ikiside snde tmm anlastk :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çalışmalara basladinmi sen aynı zamana denk gelsin bari ikiz gibi büyürlerAyni ana gelirse gece ikisi bnde gunduz ikiside snde tmm anlastk :))))
Calismalar hazir :))) ne gzl olur birlikte knusur brbmze destk olur gecne giderdik :)))Tamam çalışmalara basladinmi sen aynı zamana denk gelsin bari ikiz gibi büyürler![]()
Tamam anlaştıkCalismalar hazir :)))
Hic yapmadım valla :))Yahu bnde wc ye iki seksn yatmiom ole iki dkk gzlermi dnlendriom bildigin uyuma deil tbkide :)))))
Yok bn kizimi uzaklara veremem :))) zaten zar zor bulmusum oglum olrsa kizini alrm tmm :)))Tamam anlaştıkkızın olursa oğluma alırım oğlun olursa kızımı veririm ikisi oğlan olursa asker arkadaşı olurlar kız olursa ahretlik olurlar
![]()
Hahaha :) kızı veya oğlanı da verdin :))Tamam anlaştıkkızın olursa oğluma alırım oğlun olursa kızımı veririm ikisi oğlan olursa asker arkadaşı olurlar kız olursa ahretlik olurlar
![]()
İlginccc :)))Hic yapmadım valla :))
Ben alırım sende gel buraya huzur bulursun hem kızından ayrılmamış olursunYok bn kizimi uzaklara veremem :))) zaten zar zor bulmusum oglum olrsa kizini alrm tmm :)))
Daha doğmadan kerttik bizHahaha :) kızı veya oğlanı da verdin :))
Yok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))Ben alırım sende gel buraya huzur bulursun hem kızından ayrılmamış olursun![]()
Bende oğlunu vermem iç güveysi kızında sana benzer uyumaz zaten olmaz olmaz vazgeçtim benYok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))
Kız sen nasıl evlendireceksin çok merak ediyorumYok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))
Turşusunu kurarKız sen nasıl evlendireceksin çok merak ediyorum![]()
Esim simdiden dio kizim olursa evlendirmicm die :)))) bn evlendrrm tbide uzak olmsnKız sen nasıl evlendireceksin çok merak ediyorum![]()
Onlrda bizim gbi arkds olsnlr en gzli :))Bende oğlunu vermem iç güveysi kızında sana benzer uyumaz zaten olmaz olmaz vazgeçtim ben![]()
Hahah :) Kız bende evlendiremem gslibaTurşusunu kurar![]()
Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))Esim simdiden dio kizim olursa evlendirmicm die :)))) bn evlendrrm tbide uzak olmsn![]()
Evet aynen öyle ahahahaha daa çocuğun ç si yok ortadaOnlrda bizim gbi arkds olsnlr en gzli :))
Sevgi icin mesafe farketmio tbkide oyuzdn sviosa gelir :))) dinlemesinde kirayim bacaklarni ayy sakasi bile kotu bn vermem kizimi baska diyarlra :))Hahah :) Kız bende evlendiremem gsliba
Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))
Evlendirirsin evlendirirsin anan seni nasil verdi sende teliyle duvagiyla bir du ya eşyasıyla kendin ellerinle verirsinHahah :) Kız bende evlendiremem gsliba
Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))