"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Hayırlı olsun topic :KK36:
Kusura bakma canım ilk başta etiketlenmişim bildirim gelmedi ya da gözümden kaçtı yoksa hemen gelir yazardım :KK73:
sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡

sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡
Önemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacak :D

Merhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)

Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi ❤️
amin tatlım❤♡❤♡❤♡ ellerine sağlık
Önemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacak :KK70:
yok tatlım daha meg bizi etiketlemedi ve topiğime de gelmedi @Tatlicadi Meg :63:

Merhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)

Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi ❤️
Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olma :D merhaba tatlım :( bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))

Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olma :KK70: merhaba tatlım :KK43: bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))
Hahah İstanbul Bursa 2 saat canım :) memnun oldum ben de...

Ben sizden küçüğüm :KK70: 21 yaşındayım üniversite 3. sınıfta okuyorum İzmirde yaşıyorum. Beni genelde BDVdeki tatlı sert yorumlarımla ve yaşadığım polemiklerle tanırlar :olamaz:
Topice gelen arkadaşlarıma başarılar dilerim :KK70:
bundan sonra bdv bırak burda yorum yap tatlım❤♡❤♡❤♡ banlanmazsın

Bugun biraz yaptik, esim beni eve birakip geri gitti. Akşam iftardan sonra yine gitcez. Zaten saat 20:48 de iftar aciliyor.
vay maşallah :D Allah sabır versin tatlım kaçta kapatıyorsunuz ? inşallah biter tatlım❤♡❤♡❤♡ zamanında taşınırsınız

Back
X