- Konu Sahibi nisankralicesi
Hayırlı olsun topik , bol bol muhabbetli olur insallah , herkese mirabaalaarr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardır helenraYok ben BDVden vazgeçememorası hem stres atmalık hem stres olmalık yer nasıl yerse tam Stockholm Sendromu yaşıyorum hehe
![]()
Hayırlı olsun topik , bol bol muhabbetli olur insallah , herkese mirabaalaarr![]()
soğolun canlarım❤♡❤♡❤♡ aktif katılımınızı bekliyorum❤♡❤♡❤♡ çaylar beleş sahura kadar açığızHayırlı olsun kraliçem...
hayırdır kız kavga mı ettiniz :))Ben hayata Hatay dan katılıyorum. .2 oğlum var biri 8 yaşında öbürü 10 aylık. . Bide öküz kocam var :))
Merhaba canımm hoş geldin ay çok sevindim seni gördüğüme :)Hayırlı olsun topik , bol bol muhabbetli olur insallah , herkese mirabaalaarr![]()
kulağından tutup yine getirirdim ben çağıracam da gelmeyecek ha :))Merhaba canımm hoş geldin ay çok sevindim seni gördüğüme :)
Haha kız sevdin mi sevmedin mi yorumları mı?Yardır helenrabütüüün pozitif ne negatif enerjini yay affetme
yayıl yayıl gel
Sağol tatlım ben deMerhaba canımm hoş geldin ay çok sevindim seni gördüğüme :)
Hamişim atarlı hormonlum benim mucuksss :*kulağından tutup yine getirirdim ben çağıracam da gelmeyecek ha :))
hahah ❤♡❤♡❤♡ muaaahhh❤♡❤♡❤♡Hamişim atarlı hormonlum benim mucuksss :*
İftar dan sonra sendeyim bebeksoğolun canlarım❤♡❤♡❤♡ aktif katılımınızı bekliyorum❤♡❤♡❤♡ çaylar beleş sahura kadar açığız
beklerim tatlım❤♡❤♡❤♡ sahura kadar açığız ramazan boyunca❤♡❤♡❤♡İftar dan sonra sendeyim bebek![]()
hahah ❤♡❤♡❤♡ muaaahhh❤♡❤♡❤♡
valla olurKanka bak topiği artık demirtaş yapalım ,bi o yana bi bu yana bir tuaf olayrim
![]()
Sonra kepenk mi indirivercen kızzzz :)))beklerim tatlım❤♡❤♡❤♡ sahura kadar açığız ramazan boyunca❤♡❤♡❤♡
ramazandan sonra 12-1 gibi kapatacaz kızSonra kepenk mi indirivercen kızzzz :)))
Eee o zaman bebik olur ,belki hiç geleemen yorgunluktan tatlimramazandan sonra 12-1 gibi kapatacaz kız![]()
benden sonra zatenEee o zaman bebik olur ,belki hiç geleemen yorgunluktan tatlim![]()