- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
o kadar çok uzanıyorum ki ayağa kalkmak bile spor oluyor bana 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha evetKız nisan trend olmuşsun :))
nasıl trend? ee o zaman çaylar senden:)haha evet❤♡❤♡❤♡
kız zaten çaylar beleş diyorum yanasıl trend? ee o zaman çaylar senden:)
Sana sevenin çok demiştimhaha evet❤♡❤♡❤♡
sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ sen eve döndün mü?Sana sevenin çok demiştim![]()
bende çayı pek sevmem ama her şey var önemli olan arkadaşlıklar❤♡❤♡❤♡Ben biraz ayaktar delikanlıyımdır aslında![]()
çaya hiç düşkün biri değildim bu yaşımdan sonra çaykolik oldum iyi mi ablalar...
Şükür döndük.. çocuklar hasta oldu.sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ sen eve döndün mü?
aa geçmiş olsunŞükür döndük.. çocuklar hasta oldu.
Rahmetli babaanne bize hatıra olarak orjinal ve çok değişik bir gaz lambası bırakmış.. herkesin gözü ondaymış ama ölmeden demiş bu torunum xin diye..
afiyet olsun tatlım❤♡❤♡❤♡Şu an çay içiyorum :)))
Valla şok oldum. Herkes kim alır derken bi baktım size bıraktı alın dediler..aa geçmiş olsunAllah rahmet eylesin❤♡❤♡❤♡ iyi gene size kalmış:))
hahahah :) şaşırmışınızdır :)Valla şok oldum. Herkes kim alır derken bi baktım size bıraktı alın dediler..
Şaşırdım sevindim de hatıralara çok önem veririm.. şu an salonumun baş köşesine koydum :))hahahah :) şaşırmışınızdır :)
ne güzel❤♡❤♡❤♡ belki de senin cidden sahip çıkıp gözün gibi bakacağını düşünmüştür ❤♡❤♡❤♡Şaşırdım sevindim de hatıralara çok önem veririm.. şu an salonumun baş köşesine koydum :))
Ufak at de şu arkime beni gandırıyor miyavım
Kız bi ara para eden gaz lambalarin dan mı:) gel okutalımŞükür döndük.. çocuklar hasta oldu.
Rahmetli babaanne bize hatıra olarak orjinal ve çok değişik bir gaz lambası bırakmış.. herkesin gözü ondaymış ama ölmeden demiş bu torunum xin diye..
atmak parayla mı :))Ufak at de şu arkime beni gandırıyor miyavım![]()