- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi nisankralicesi
Hemen kurulayım sağ köşeye :))olmaz mısen onlara bakma gel var çay kahve oralet
❤♡❤♡❤♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen kurulayım sağ köşeye :))olmaz mısen onlara bakma gel var çay kahve oralet
❤♡❤♡❤♡
Valla kapatsın kepenkleri zabıtalara haber verecem artıkk:))Boyle devam ederlerse yarin aksama cikmaz bu kafe![]()
haha:) sahura kadar açığız :))Hemen kurulayım sağ köşeye :))
Dimi isyeri diye acmislar is yokValla kapatsın kepenkleri zabıtalara haber verecem artıkk:))
dabi dabi self servis burası bacım kendi çayını kendin koyuyon:))Hemen kurulayım sağ köşeye :))
Bide gelen kendi kendine ne istiyosa yapip alicak musterinin gelince haberi oluyo huh oyle olduktan sonra çak otur evde yani :)Valla kapatsın kepenkleri zabıtalara haber verecem artıkk:))
Aynennn çekirdek yedikten sonra cildim yağlı yağlı benmdeHastalik o yaa ben yememeye calisiyorum yoksa direk.burnumda toplaniyo yagii vicir vicir yaglaniyo cildim
Kiz ben seni hamisim diye alintiladimÇekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikiside
Yime kiz yimeee kilo olarak donuceeek yaAynennn çekirdek yedikten sonra cildim yağlı yağlı benmdegidip yüzümü yıkıyorum. Dün tadım çekirdek aldım 4 lira olanlardan büyük varya ayy hepsini yedim
İyi geceler tatlımBen birazdan![]()
Heee ni zamanKiz ben seni hamisim diye alintiladim![]()
herşeyimiz kanuna nizama uygunValla kapatsın kepenkleri zabıtalara haber verecem artıkk:))
valla ya. kafeye geliyoz diye üstüne para almamız lazım :))Bide gelen kendi kendine ne istiyosa yapip alicak musterinin gelince haberi oluyo huh oyle olduktan sonra çak otur evde yani :)
Takım kaptan yardımcısına da bakın heleYime kiz yimeee kilo olarak donuceeek ya![]()
hoşgeldin canım❤♡❤♡❤♡Ben de geldim
muhabbet varsa
kaçırmam!
![]()
hahah neden acabaKiz ben seni hamisim diye alintiladim![]()
dur kıız nereyeBen birazdan![]()
o sabah 5 te uyanıyor tatlım dokunma ona :))dur kıız nereye
Hadi yadabi dabi self servis burası bacım kendi çayını kendin koyuyon:))