"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Insalllahh DAIM olur . Ne yaşadın geçmişte bilmiyorum ama içinin burukluğu büyük bi ihtimal o yüzden ister istemez temkinli yaklaşiyosun. Ama bu yaşadıkların çok güzel . Olumlu bence aşk başlangıcı gibi dönüşür aşka oda sana aynıysa daha degerli bisey varmi ki yokk :KK200: bi zamanlar mutsuz olmus yada seven her kadin mutlulugu gercekten hakediyo bu anlattığın duygulari.çok ozledim flört teki kalp atışı evlendokten sonrada devam etse keskee:KK33:
Guzel dileklerin için cok cok tesekkur ederim canım , derin yaralar aldim halen kapanmayan o yuzden canim korkularim umarim gececek ,gecmeli yoksa ben kimseyi mutlu edemem ,yavas olsun daimi ve gercek duygulardan olsun dilerim her kadın tadar yeniden bu duygulari inan ki hissettiğim en güzel şey tebessüm etmeye yeniden basladım o esmer bana bunu yasatti değerli o yüzden ❤️❤️❤️

Çıks,Annem hepsini içtii:KK12:Şaka şaka beniim,çayınız kaldı mı bir bardakçık
cay_810427.jpg

çaycı başı bak ben uyuyorum sahura kadar çaysız bırakma kızları❤♡❤♡❤♡ oralet nescafe türk kahvesi isyen olursa ayarlarsın❤♡❤♡❤♡ yeni gelen arkadaşlarla da inşallah yarın tanışırız❤♡❤♡❤♡ iyi geceler kızçeler❤♡❤♡❤♡

çaycı başı bak ben uyuyorum sahura kadar çaysız bırakma kızları❤♡❤♡❤♡ oralet nescafe türk kahvesi isyen olursa ayarlarsın❤♡❤♡❤♡ yeni gelen arkadaşlarla da inşallah yarın tanışırız❤♡❤♡❤♡ iyi geceler kızçeler❤♡❤♡❤♡

İyi geceler cnm
uyu sen
ben buralardayım

beğeniler için de teşekkürler tatlım,
iyi uykular. .

:KK200::KK200:

çay seven birinide çağırıp gidiyim bari Lovedreams Lovedreams ❤♡❤♡❤♡

Back
X