- 15 Ekim 2016
- 22.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.949
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
Siz de kalmamış mıAnnem bi fincan kahve istedi de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de kalmamış mıAnnem bi fincan kahve istedi de
![]()
Anladımistanbullu kaç kişiyiz diye konu oldu da cnm ondan dedim =)
Şaka kız sovuk vallaEydir çie :)))
Ben de şuan sınavlara hazırlanıyorum , bi bitseydi hayırlısıyla![]()
Guzel dileklerin için cok cok tesekkur ederim canım , derin yaralar aldim halen kapanmayan o yuzden canim korkularim umarim gececek ,gecmeli yoksa ben kimseyi mutlu edemem ,yavas olsun daimi ve gercek duygulardan olsun dilerim her kadın tadar yeniden bu duygulari inan ki hissettiğim en güzel şey tebessüm etmeye yeniden basladım o esmer bana bunu yasatti değerli o yüzdenInsalllahh DAIM olur . Ne yaşadın geçmişte bilmiyorum ama içinin burukluğu büyük bi ihtimal o yüzden ister istemez temkinli yaklaşiyosun. Ama bu yaşadıkların çok güzel . Olumlu bence aşk başlangıcı gibi dönüşür aşka oda sana aynıysa daha degerli bisey varmi ki yokkbi zamanlar mutsuz olmus yada seven her kadin mutlulugu gercekten hakediyo bu anlattığın duygulari.çok ozledim flört teki kalp atışı evlendokten sonrada devam etse keskee
![]()
İnşallahbiter inşallah cnm
![]()
Hiç sorma ,Mardin in sıcağı da çekilmez şimdiŞaka kız sovuk valla
Allah merhamet ediyor nasıl da serinledi
Çıks,Annem hepsini içtiiŞaka şaka beniim,çayınız kaldı mı bir bardakçık
çaycı başı bak ben uyuyorum sahura kadar çaysız bırakma kızları❤♡❤♡❤♡ oralet nescafe türk kahvesi isyen olursa ayarlarsın❤♡❤♡❤♡ yeni gelen arkadaşlarla da inşallah yarın tanışırız❤♡❤♡❤♡ iyi geceler kızçeler❤♡❤♡❤♡
çaycı başı bak ben uyuyorum sahura kadar çaysız bırakma kızları❤♡❤♡❤♡ oralet nescafe türk kahvesi isyen olursa ayarlarsın❤♡❤♡❤♡ yeni gelen arkadaşlarla da inşallah yarın tanışırız❤♡❤♡❤♡ iyi geceler kızçeler❤♡❤♡❤♡
çay seven birinide çağırıp gidiyim bariçaycı başı bak ben uyuyorum sahura kadar çaysız bırakma kızları❤♡❤♡❤♡ oralet nescafe türk kahvesi isyen olursa ayarlarsın❤♡❤♡❤♡ yeni gelen arkadaşlarla da inşallah yarın tanışırız❤♡❤♡❤♡ iyi geceler kızçeler❤♡❤♡❤♡
rica ederim canım benim❤♡❤♡❤♡ iyi gecelerİyi geceler cnm
uyu sen
ben buralardayım
beğeniler için de teşekkürler tatlım,
iyi uykular. .
![]()
Ayy ellerine sağlık,bu nasıl bir çay,oohh
Ayy ellerine sağlık,bu nasıl bir çay,oohh
Tabakta benimkindenmiş![]()
Madonnacım sen karadenizliydin değil mi,baya uzağa düşmüşsün denizdenİftardan sonra hızını alamadı Eny![]()