- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
Ahahahahaha ben eririm sen erime premsesBacı ben kendime ufak yollu bı araba alayım yeter köşe dönmeye gerek yok yahu gitcencde yurucende köşe dönerken ya gram gram erirsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahaha ben eririm sen erime premsesBacı ben kendime ufak yollu bı araba alayım yeter köşe dönmeye gerek yok yahu gitcencde yurucende köşe dönerken ya gram gram erirsem![]()
Hosgeldin toprammm❤iyi günler. :)
Yok şikayet değil sadece hangi noktalama isaretleriyle hangi emojiler çıkıyor merak ettimHaha ne oldu kız :)) bi şikayetin mi var ?
Gunaydin cnm evet servis kotu vaadler bos :))
Ayyy tek korkum oAhahahahaha ben eririm sen erime premses
Limonatam cok gec geldi ezan okunuodu nerdeyse :))bak sen komşuma
ne istedin de yapmadım cnm
Kız sahura kadar çay dağıtmış gördüm hakkını yemeyelim ama ❤❤
Limonatam cok gec geldi ezan okunuodu nerdeyse :))
Hangi yaziya kizselam hemşo_aTaLaNtE_ nasılsın:) profil yazına bayılıyorum ya bu arada:)
Yok cnm ya alinma hemen takiliordum limonata mevzusuna istinaden soledm yoksa tsk ederm daha ne yapacktn
Ay iki gndur herkes bnden alinio toptan birkcam bu isleri :)))kuzum ben de sahur ediyodum olacak o kadar
çaycıbaşı sen ol bu akşam bakalım hizmetin nsl
amaan tırt yazıyor ya:)Hangi yaziya kiz
Sağol canımm Allah sana da nasip etsinn :)Masallah Allah daim etsin bebisinizide Allah bagislasin![]()
AminnnnnnnnnnnnnnnSağol canımm Allah sana da nasip etsinn :)
Ona bende bayıldım hayat felsefem gibiamaan tırt yazıyor ya:)
Yok kız sen ol ❤❤ben çok beğendim seni
valla dimi herşeye böyle bakabilsek gül gibi yaşayıp giderdik:))Ona bende bayıldım hayat felsefem gibi![]()
Bnm olmak gbi br niyetm yokki zten cnm snrdn dedm yapti saolsn flan die ama o erkenden trip atmaya basladi :))) nyseeee skldim iki gndur :)))Yok kız sen ol ❤❤ben çok beğendim seni