"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Kadinlra erkekleee yenilmedm dmiodu kiz orda baska cinstnmiki bu adm ole sarkimi olur :KK70:
Kiz ne biliyimm öyle bisey gibime geldi :) kiz gecnlerde misafirlige gittik kadina ben gelene kadar evin geliniyle 4 defa vedalastik sonra arabaya binince diyomm ki dur bi evin gelinini gormedim onunlada vedalasiyim oyle gidelim diye :KK70::KK70::KK70:kadin diyor sabahtan beri imanim gevredi bu bes oluyor bende unutkanlik var egildim kulagina caktirma dedim:KK70::KK70::KK70:

o kadar basit ama o kadar lezzetli ve serinletici ki:) nişastayla suyu muhallebi gibi pişirip genişçe bir tepsiye döküpdolapta bekletiyorsun. o donuyor. sonra minik minik küpler halinde doğruyorsun. kırmızı gıda boyasını sulandırıp ekliyorsun. üzerine buz rendeliyon, bide pudra şekeri. istersen meyve de doğrayabilirsin.
Bak işte böyle anlatcan ,biz de biciyi kavunun içini oyup buz koyup yiyon sanıyoruz ,meyve suyu gibi :D :D

Kiz ne biliyimm öyle bisey gibime geldi :) kiz gecnlerde misafirlige gittik kadina ben gelene kadar evin geliniyle 4 defa vedalastik sonra arabaya binince diyomm ki dur bi evin gelinini gormedim onunlada vedalasiyim oyle gidelim diye :KK70::KK70::KK70:kadin diyor sabahtan beri imanim gevredi bu bes oluyor bende unutkanlik var egildim kulagina caktirma dedim:KK70::KK70::KK70:
Hahahha masallah veda hutbesi bu olsa gerek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X