- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.121
ne sanıyordun ki:) yedim demiştin sanki?vay maşallah ben hiç böyle düşünmemiştim❤♡❤♡❤♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sanıyordun ki:) yedim demiştin sanki?vay maşallah ben hiç böyle düşünmemiştim❤♡❤♡❤♡
kız şöyle çocuklar atıp durma❤♡❤♡❤♡
Kiz ne biliyimm öyle bisey gibime geldi :) kiz gecnlerde misafirlige gittik kadina ben gelene kadar evin geliniyle 4 defa vedalastik sonra arabaya binince diyomm ki dur bi evin gelinini gormedim onunlada vedalasiyim oyle gidelim diyeKadinlra erkekleee yenilmedm dmiodu kiz orda baska cinstnmiki bu adm ole sarkimi olur![]()
Bak işte böyle anlatcan ,biz de biciyi kavunun içini oyup buz koyup yiyon sanıyoruz ,meyve suyu gibio kadar basit ama o kadar lezzetli ve serinletici ki:) nişastayla suyu muhallebi gibi pişirip genişçe bir tepsiye döküpdolapta bekletiyorsun. o donuyor. sonra minik minik küpler halinde doğruyorsun. kırmızı gıda boyasını sulandırıp ekliyorsun. üzerine buz rendeliyon, bide pudra şekeri. istersen meyve de doğrayabilirsin.
oov yaratıcıı:))Bak işte böyle anlatcan ,biz de biciyi kavunun içini oyup buz koyup yiyon sanıyoruz ,meyve suyu gibi![]()
![]()
yedimde daha kolay zannettim yapılışıne sanıyordun ki:) yedim demiştin sanki?
ama ben yerim onun parmaklarını❤♡❤♡❤♡hahasaçım başım dağınık ya
bak bu da düzeltiyooo
![]()
Hahahha masallah veda hutbesi bu olsa gerekKiz ne biliyimm öyle bisey gibime geldi :) kiz gecnlerde misafirlige gittik kadina ben gelene kadar evin geliniyle 4 defa vedalastik sonra arabaya binince diyomm ki dur bi evin gelinini gormedim onunlada vedalasiyim oyle gidelim diyekadin diyor sabahtan beri imanim gevredi bu bes oluyor bende unutkanlik var egildim kulagina caktirma dedim
![]()
Evet bu sıralar rüzgar tersinden esiyor benim için müşterilerimi bile parçalamamak için zor tutuyorum kendimi nefret ettim insanlardanAhahha rüzgar nasil eserse diyonnn![]()
kız çok basit hiçbir maliyeti de yok:)yedimde daha kolay zannettim yapılışı
ama ben yerim onun parmaklarını❤♡❤♡❤♡
Aynen ne yapayimm unutmusm:)Hahahha masallah veda hutbesi bu olsa gerek![]()
![]()
![]()
![]()
Balik ye cnm bol bol bgun 4 kere veda eden yarn neler etmez :)))Aynen ne yapayimm unutmusm:)
Oy yaglarini beyin salatamin yaninda servis ederikVoooovvv yağlarım eridi allah yerim seni ikizim![]()
Oy yaglarini beyin salatamin yaninda servis ederik![]()
Ne etmezBalik ye cnm bol bol bgun 4 kere veda eden yarn neler etmez :)))
Evet canım.Gurbettesin yani..
anladım canım
tatillere geliyosunuzdur =)
sence türkiye mi yoksa yaşadığın ülkemiEvet canım.
Allah nasip ederse yaz tatilinde gelecegim Türkiyeye
İnsallah canom , nasılsın ?Evet canım.
Allah nasip ederse yaz tatilinde gelecegim Türkiyeye
sence türkiye mi yoksa yaşadığın ülkemi![]()
niye kızBu soruyu es geçelim
![]()