"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Gelirim tabi cnm ama pttcelli oldugum için bu havalarda cekmiyor ;) msj atıyorum bazen hiç yollamıyor bazende 2 defa yolluyor. Sorun sıkıntı yasamazsam burdayım :)aynen M merrve de gelse keske
Aynen tatlım iyiyim , arada gel iki lafın belini kıralım , @Mrrrrve de gelse keşke artık :KK43:

Gelirim tabi cnm ama pttcelli oldugum için bu havalarda cekmiyor :KK66: msj atıyorum bazen hiç yollamıyor bazende 2 defa yolluyor. Sorun sıkıntı yasamazsam burdayım :)aynen M merrve de gelse keske
tatlım her zaman kapımız açık ❤♡❤♡❤♡ senide etiketlemedim diye darılmamışındır umarım :(

Gelirim tabi cnm ama pttcelli oldugum için bu havalarda cekmiyor :KK66: msj atıyorum bazen hiç yollamıyor bazende 2 defa yolluyor. Sorun sıkıntı yasamazsam burdayım :)aynen M merrve de gelse keske
Canım o hat hesaplı da sıkıntı çekim de yine de her zaman gel bekleriz ❤️❤️❤️ mervee biraz iyi değil :(

tatlım her zaman kapımız açık ❤♡❤♡❤♡ senide etiketlemedim diye darılmamışındır umarım :KK43:
Yok kız niye darılayım. Burda birsürü arkadaşlıgımız var ve hesaplarımızın isimlerinide hepsini aklımızda tutamayız. Sonucta nickler kolay degil ki yazımı :) hiç öenmli degil :)

Yok kız niye darılayım. Burda birsürü arkadaşlıgımız var ve hesaplarımızın isimlerinide hepsini aklımızda tutamayız. Sonucta nickler kolay degil ki yazımı :) hiç öenmli degil :)
ay çok sağol tatlım ❤♡❤♡❤♡ valla dediğim gibi herkesi etiketlesem 3 günümü alır :D

Back
X