- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.301
Benim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimmselam tatlım❤♡❤♡❤♡

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimmselam tatlım❤♡❤♡❤♡
gel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡Benim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimm![]()
ben hep uğruyordum ama neyseeeBenim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimm![]()
Oooo senin yerin ayrı valla aynen öyle geliyorsunben hep uğruyordum ama neyseee![]()
Ben memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdırgel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡
Oooo senin yerin ayrı valla aynen öyle geliyorsun
Ne zaman boyatıyorsun saçlarını![]()
tarzımda ne kadan aynıBen memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdır![]()
niye kızBen memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdır![]()
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡Selam canlarim ☺
Tarçın rengi çıkksss karamel olabilir.
canım bu hafta içi boyatayım diyorum,beyazlarım iyice çıktı,tarçın rengi nasıl olur çok mu demode oldu,farklı birşeyde istiyorum aslında,fikir istiyorum![]()
Ahh kahretsinn aynıyız şekerimmtarzımda ne kadan aynı![]()
İşten cıkıyorum ewe gidiyorum, KK girmiyorum ewde bennnniye kız5 ten sonra ne oluyor :))
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡
tanışalım mıgel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡
Nisancım akşam ev koşturmacası başlıyor ben de ondan dolayı,My soul da benim gibi benceniye kız5 ten sonra ne oluyor :))
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡
aaa canım nerede ve nasıl !!!Dün ben tacize uğradımm![]()
anladım tatlımAhh kahretsinn aynıyız şekerimm
İşten cıkıyorum ewe gidiyorum, KK girmiyorum ewde bennn![]()
tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)tanışalım mı
Nisancım akşam ev koşturmacası başlıyor ben de ondan dolayı,My soul da benim gibi bence![]()
nasıl ?Dün ben tacize uğradımm![]()
Burdaaaa canım nerede ve nasıl !!!
Burda burdaanladım tatlım
tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)
nasıl ?![]()
kim ettii ve nasıl etti :))
nasıl kız bak nasıl şapşal etti beni
@Chocolita @Miyav_su @hippotalamus @HAYALET CASPER @minik meleklerim @_aTaLaNtE_ @JustPeace @colorfullifen @Koremanya @latiyya @Tatlicadi Meg @Helenra ve görüp gelecek herkes topiğimize davetlidir ❤♡❤♡❤♡