"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

ayy ben bu kahveci güzelime bayıldım ya,nasıl da güzel ağırlarmış,canım...

aynen canım
ben ağırlarsam böyle ağırlarım işte :D

sağolasın. .

large-glowing-red-heart-animation-gif.gif

Aynen geçen gün ömürden..
bir yaştan sonra daha hızlı ilerliyo sanki
daha dün 18 olmayı bekliyoduk gibi..

şahsen bana öyle geliyo
kalbinize karşılık
ben de kalp gönderiyorum

heart-fire-animation18.gif
Ay ateşli bir kalp,eee gençlik heyecan,kalpte ateşli olacak tabi:KK68:

Tatlım ateşin yaşla alakası yok ki :KK70: menopozlular terliyor mesela hahaha :KK70: :KK70:
AA evet,bende şahidim.Bir akrabamız 2ci evliliğini yaptı 59 yaşında.Nasıl görseniz,aşkım,canım birtanem...Ben,başkasının yanında yapamam,öyle bakmalar eşine falan,çok güzel...

:KK70:
AA evet,bende şahidim.Bir akrabamız 2ci evliliğini yaptı 59 yaşında.Nasıl görseniz,aşkım,canım birtanem...Ben,başkasının yanında yapamam,öyle bakmalar eşine falan,çok güzel...
O yaştan sonra aşkımı canımı bulmakta zir iş şanslıymiş

Evet ya:KK70: kadın çok tatlıydı evet,ama aynı kadın ilk eşiyle çok mutsuzdu.Demek ki tatlı olmak yetmiyor,onu tatlı bulan biri gerekli...
Böyle insanları gördükçe umudum çoğalıyor ya . Diyorum ki demek ki dünyadaki bütün erkekler öküz değillermiş veniyi ki varlar o adamlar :KK48:

Böyle insanları gördükçe umudum çoğalıyor ya . Diyorum ki demek ki dünyadaki bütün erkekler öküz değillermiş veniyi ki varlar o adamlar :KK48:
Evet canım,ama üzücü olan şu ki,mutsuz olduğu halde bir ömür geçirdi ilk eşiyle,o öldükten bir kaç yıl sonra evlendi.Ve ağlayarak şunları söylemişti.Dünyada mutluluk varmıymış,iyi adamlar da varmıymış,ben her evliliği bizimki gibi sanıyordum demişti.

Evet canım,ama üzücü olan şu ki,mutsuz olduğu halde bir ömür geçirdi ilk eşiyle,o öldükten bir kaç yıl sonra evlendi.Ve ağlayarak şunları söylemişti.Dünyada mutluluk varmıymış,iyi adamlar da varmıymış,ben her evliliği bizimki gibi sanıyordum demişti.
Insan girdapta kaybolmaya başlıyor aklını kalbini beynini ve gerçekten ömrünün tükendiğini farkedemiyo istesendebazen pranga gibi cok garip ama simdi mutlu olmasina okadar sevindim kii. Benim böyle seylere hic inancim kalmadi artik

Hiç hayır diyebilir miyimm ? Müptelasıyımdirr çok sağol güzel yüreğine sağlık♡

Back
X