"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

kaç yıllık evlisin tatlım ❤♡❤♡❤♡
1 bucuk sene cnm erken cocuk oldu :)
Hoşgeldin canım mutsuz olma mutlu ol seni mutsuz edenleri sök at hayatından :-)
Ah onun formülünü biri bana versin ;)) olsa keske nerde anamm kolay degilki aslinda kolayda o ceserat yurek gelmiyor bana biturlu . Akli dengem gidip geliyor sagolsun hayat yasananlar vs vs .. herkesin bi derdi var işte :işsiz::işsiz:

:KK70: eceliyle olmus olamaz hayallerim inanmayın :KK70:
ben gördüm her şeyi tatlım :D polise ifade veririm :)

Ah onun formülünü biri bana versin :KK66:) olsa keske nerde anamm kolay degilki aslinda kolayda o ceserat yurek gelmiyor bana biturlu . Akli dengem gidip geliyor sagolsun hayat yasananlar vs vs .. herkesin bi derdi var işte :işsiz::işsiz:
maşalalh tatlım isteyerek mi oldu :))

bende diyorum ne demeye çalıştı :))

yahu bi dek gelemedik şu topikte senle :KK70:❤♡❤♡❤♡

❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡

sibel kim yahu kafam karıştı
Benim şarj %17 ,bebelerin biri pert ,biri hala canavar gibi ..eşim yorgunluk uykusunda :) kalan bebeyi de zıbartıp geliyorum :KK53:

Benim şarj %17 ,bebelerin biri pert ,biri hala canavar gibi ..eşim yorgunluk uykusunda :) kalan bebeyi de zıbartıp geliyorum :KK53:
hahah tamam ❤♡❤♡❤♡ çabuk gel ama hen an gidebilirim :D
Bi nevi isteyerek ortaya karisik atıldık bu ise bari devamini getirek dedik :eğlence:
hahah baya karışık yani❤♡❤♡❤♡ iyi olmuş tatlım ama başlarda zorlanırsın ama düzelir inşallah❤♡❤♡❤♡

Ah onun formülünü biri bana versin :KK66:) olsa keske nerde anamm kolay degilki aslinda kolayda o ceserat yurek gelmiyor bana biturlu . Akli dengem gidip geliyor sagolsun hayat yasananlar vs vs .. herkesin bi derdi var işte :işsiz::işsiz:
Eee senin elinde ışte bak kendin diyorsun valla bi tek şey öğrendim ben bu hayattan önce ben diyeceksin herkes bir türlü oluyor valla bende beş yıl sonunda bu yıl koyabildim bunu hayata şimdi huzur buldum

Back
X