- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 bucuk sene cnm erken cocuk oldu :)kaç yıllık evlisin tatlım ❤♡❤♡❤♡
Ah onun formülünü biri bana versinHoşgeldin canım mutsuz olma mutlu ol seni mutsuz edenleri sök at hayatından![]()
ben gördüm her şeyi tatlımeceliyle olmus olamaz hayallerim inanmayın
![]()
maşalalh tatlım isteyerek mi oldu :))1 bucuk sene cnm erken cocuk oldu :)
Ah onun formülünü biri bana versin) olsa keske nerde anamm kolay degilki aslinda kolayda o ceserat yurek gelmiyor bana biturlu . Akli dengem gidip geliyor sagolsun hayat yasananlar vs vs .. herkesin bi derdi var işte
![]()
Sende benden başka sibel.varmıkız sen sibelsin de sen başka kim sibel![]()
yok tatlım tanıdığım başka sibelSende benden başka sibel.varmı![]()
Benim şarj %17 ,bebelerin biri pert ,biri hala canavar gibi ..eşim yorgunluk uykusunda :) kalan bebeyi de zıbartıp geliyorumbende diyorum ne demeye çalıştı :))
yahu bi dek gelemedik şu topikte senle❤♡❤♡❤♡
❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
sibel kim yahu kafam karıştı
Neden evi su bastı diyemi elin kesildi diyemi yazık eniste neye üzüldüm arkadaşPuhahahaaaaaa beni tanısan öyle demezdin sibo :) saatlerdir eşime kök sokturuyorum![]()
Bi nevi isteyerek ortaya karisik atıldık bu ise bari devamini getirek dedikben gördüm her şeyi tatlımpolise ifade veririm :)
maşalalh tatlım isteyerek mi oldu :))
Ver balım verben gördüm her şeyi tatlımpolise ifade veririm :)
maşalalh tatlım isteyerek mi oldu :))
Nisan bunda bir çene var maşallah fırıncı küreği mübarektatlım senin namını kk da duymayan mı kaldı:))
hahah tamam ❤♡❤♡❤♡ çabuk gel ama hen an gidebilirimBenim şarj %17 ,bebelerin biri pert ,biri hala canavar gibi ..eşim yorgunluk uykusunda :) kalan bebeyi de zıbartıp geliyorum![]()
hahah baya karışık yani❤♡❤♡❤♡ iyi olmuş tatlım ama başlarda zorlanırsın ama düzelir inşallah❤♡❤♡❤♡Bi nevi isteyerek ortaya karisik atıldık bu ise bari devamini getirek dedik![]()
Öyle mi dersintatlım senin namını kk da duymayan mı kaldı:))
benim ki kadar var mıNisan bunda bir çene var maşallah fırıncı küreği mübarek
Eee senin elinde ışte bak kendin diyorsun valla bi tek şey öğrendim ben bu hayattan önce ben diyeceksin herkes bir türlü oluyor valla bende beş yıl sonunda bu yıl koyabildim bunu hayata şimdi huzur buldum1 bucuk sene cnm erken cocuk oldu :)
Ah onun formülünü biri bana versin) olsa keske nerde anamm kolay degilki aslinda kolayda o ceserat yurek gelmiyor bana biturlu . Akli dengem gidip geliyor sagolsun hayat yasananlar vs vs .. herkesin bi derdi var işte
![]()
Pempee kalbim sende sibeyyyyylBuyrun benim![]()
Eee napiyim vallahi direk.aklima o.geldi öyle bir yazdı ki hatun sağolsun@sibell09 şimdi ben dicektm o aşçı bahçivana olayını.ahahahha
Tenk yuuu beybiiiiiiiPempee kalbim sende sibeyyyyyl![]()
kız sen uyumadın mı halaEee napiyim vallahi direk.aklima o.geldi öyle bir yazdı ki hatun sağolsun![]()
Bu bu buu !Eee napiyim vallahi direk.aklima o.geldi öyle bir yazdı ki hatun sağolsun![]()