"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Tık tıık:sus:Ben de sevebilirmiyim azcık,benimkiler kucaktan çıkalı çok oldu...Annesi bir de yıkanınca ne güzel oluyordur değil mi?
Bebeklerimin ilk ikisinin arası çok azdı.Yıkıyordum onları,uykuya yatırıyordum.Beyaz pembe yanakları,uzun kirpikleriyle öyle melek gibi uyurlardı ki...Onları seyrederdim bir zaman...Doya doya sev annesi,en tatlı zamanları...:emir_bebek:
Tatlim dediklerin için Chocolita Chocolita adına tesekkur ederim onun bebisinden bahsediyoruz ❤️❤️❤️

Ben bakayım benim öğrencilere,yarın kimsenin okula gitmeye niyeti yok,diriliş izliyorlar.Yoksa sabah uğraş dur.Sibelim gibi çocuklarım yokki kendi kalksın,beni uğraştırmasın:KK15:
Sert ol biraz kural bir saat 10 herkes yatağa diyeceksin :-)

Evdeki diktatör benim ama tahtım sallanıyor sibelim:KK70:Eskiden hey gidi heey,tıpış tıpış giderlerdi.Büyüyen anne yaa demeye başlıyor:KK70:
Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşında :-)

Back
X