- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyur canım hem de güllü =)
Geçmiş olsun canımm ♡ çay için teşekkürler elinin lezzeti geçmiş :)
Ayy inşallah,daha bu akşam dedim eşime,mesleğini eline alanı evlendiricem,sonra keyfime bakıcam,tatillerde şımartıcam kendimi diyehepsini birden de evlendirirsin artık![]()
Aminnnn canimmm isteyen herkesin inşallah
inşallah hayallerine ulaşırsın❤♡❤♡❤♡Ayy inşallah,daha bu akşam dedim eşime,mesleğini eline alanı evlendiricem,sonra keyfime bakıcam,tatillerde şımartıcam kendimi diye![]()
Tatlim dediklerin içinTık tııkBen de sevebilirmiyim azcık,benimkiler kucaktan çıkalı çok oldu...Annesi bir de yıkanınca ne güzel oluyordur değil mi?
Bebeklerimin ilk ikisinin arası çok azdı.Yıkıyordum onları,uykuya yatırıyordum.Beyaz pembe yanakları,uzun kirpikleriyle öyle melek gibi uyurlardı ki...Onları seyrederdim bir zaman...Doya doya sev annesi,en tatlı zamanları...![]()
Aa seni mi alıntılamışım yoksa,bende onun bebişinden bahsetmiştim.Neyse sonuçta konuyu biliyoruz
Evet hayatım
Sert ol biraz kural bir saat 10 herkes yatağa diyeceksinBen bakayım benim öğrencilere,yarın kimsenin okula gitmeye niyeti yok,diriliş izliyorlar.Yoksa sabah uğraş dur.Sibelim gibi çocuklarım yokki kendi kalksın,beni uğraştırmasın![]()
Sağol canım,şimdi sorumluluklarım daha fazla,daha ölçülü davranmak zorundayım haliyle...Eğitimleri güzel olsun,gerisi onlara kalmış.Vuracağım kendimi dağlarainşallah hayallerine ulaşırsın❤♡❤♡❤♡
Aynen konumuz aminnAa seni mi alıntılamışım yoksa,bende onun bebişinden bahsetmiştim.Neyse sonuçta konuyu biliyoruz![]()
Canımı çektiriyorsun yapma şunuEvet hayatımIcimdekiSonsuzDeniz ne güzel anlatmışsın :) mis gibi uzun kirpikli bir bebeğim var benimde :) bol bol öpüp kokluyorum onuu canım ciğerim
Canin cocukmu çektiCanımı çektiriyorsun yapma şunu![]()
![]()
![]()
Evdeki diktatör benim ama tahtım sallanıyor sibelimSert ol biraz kural bir saat 10 herkes yatağa diyeceksin![]()
Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşındaEvdeki diktatör benim ama tahtım sallanıyor sibelimEskiden hey gidi heey,tıpış tıpış giderlerdi.Büyüyen anne yaa demeye başlıyor
![]()