- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerdenSenin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden iste
Benimkide izin vermez ama zamanla belki dedigin gibi bn biraz haliç seyri üzerinde sayılırım:)o zaman uzaksın benim tarafa canım.
benimki izin vermez öyle buluşmalara ama
du bakalım
zaman ne gösterir bilinmez..
![]()
Aa bi bakayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
kızlar manyağın biri takılmış bdv ye
Bana bunlarin hepsi aynı. Kişilermiş gibi geliyor :) kizlar gecen pucca nin kk hakkindaki yazısını okudum bilen var mi cok haklihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
Sende deme o zamanLafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerden
Bende artik naber abi ya falan diye takilcam o kadar kankaya baglamaktan korkuyorum. Yanlislikla askim falan dese bana mi diyon derim heralde![]()
Uçtu coktanAa bi bakayım
yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahuBenim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyo![]()
açılmıyor tatlımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
Benimdenartik icimden gelmiyo ki o kadar şeyden sonra hatta ismini söylerken bile bi hışımla söylüyorumSende deme o zaman
Masallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu![]()
Diyecek tabikiyok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu![]()
amin tatlımMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
amin tatlımMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
Asıl o getirmiş seni bu hale kendine baksınBenimdenartik icimden gelmiyo ki o kadar şeyden sonra hatta ismini söylerken bile bi hışımla söylüyorum
hahah niye kız :))Diyecek tabiki![]()
Yokkk biz baya içli disliyiz bu konuda beraber gezeriz el.ele tutuşup ben derim çok o da cano hayatım diye kelimeler kullanır aşkım bozuyor adamiMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
Bir buçuk çocuk veriyorsun adama doğunca iki olacak isterse demesinhahah niye kız :))
Aminnnn insallahhhamin tatlımyani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡
bunu idrak ettigi zaman cok mutlu olacagim gunlerin geleceğine inaniyorum ama idrak edebilecekmi bundan oek umudum yokAsıl o getirmiş seni bu hale kendine baksın