"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Senin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden iste
Lafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerden :kızgın:
Bende artik naber abi ya falan diye takilcam o kadar kankaya baglamaktan korkuyorum. Yanlislikla askim falan dese bana mi diyon derim heralde:süslü:

yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu :-):-):-)
Masallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))

Masallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
amin tatlım :D yani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡

amin tatlım :D yani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡

Yokkk biz baya içli disliyiz bu konuda beraber gezeriz el.ele tutuşup ben derim çok o da cano hayatım diye kelimeler kullanır aşkım bozuyor adami

Back
X