- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #3.181
Bnde iyiym ck skur
Evet gordum hatrlanmak gzl tsk ederm
Eeee bosuna komsu olmadk hayirli konsum bnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde iyiym ck skur
Evet gordum hatrlanmak gzl tsk ederm
Eeee bosuna komsu olmadk hayirli konsum bnm![]()
Aynen vallla diger gunde elimi kulanipl kk girmesem şaşırmayın anlayinki ben hastanelikkhahah aman dikkat bugün de yakarsan sıkıntı büyür baya![]()
hahah olsun şimdi yemek yaparsan pek girme buraya yemeği pişir altını söndür gel buraya :))Aynen vallla diger gunde elimi kulanipl kk girmesem şaşırmayın anlayinki ben hastanelikk![]()
günaydın tatlım❤♡❤♡❤♡Tünaydın ☺
Tunaydin canimm hos geldingünaydın tatlım❤♡❤♡❤♡
uyanamamışlardır dahaHerkes nerde böyle![]()
Aklına akldatilmak dışında , annesinin beni istememesi sonucu huzuru bozmak icin ne yapılır okuyup üflenerekBirden niye böyle degisti
Ayy hadii nşallahYaşlanıp ismini unutunca der![]()
![]()
DemekkiiiDemek ki zamanında o da üyeymiş buraya![]()
Tünaydın ☺
Nerelisin canimm sen merak ettimBurdayız cnm![]()
Yeni mi geldin canimm konular havada uçuşuyor:)Aklına akldatilmak dışında , annesinin beni istememesi sonucu huzuru bozmak icin ne yapılır okuyup üflenerek
Ayy hadii nşallah
Demekkiii![]()
Nerelisin canimm sen merak ettim![]()
Ciddi misn canimm avuuuuu her kes senin benim gibi canimm evde is yapsin yemek koysun esinin onuneuyanamamışlardır dahagece maşallah sahura kadar kadar konuşmuşlar :))
haha aynen :) gelirler birazdanCiddi misn canimm avuuuuu her kes senin benim gibi canimm evde is yapsin yemek koysun esinin onune![]()
Bende kocaelinde yasiyomm canimmistanbulluuuu doğma büyüme
aslen erzurm
sen
Kizn ne yapiyor canimmhaha aynen :) gelirler birazdan
Bende kocaelinde yasiyomm canimm![]()