- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.541
aman boşver tatlımNe yaptı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman boşver tatlımNe yaptı![]()
Hamile hatunla uğraşılır mı zindan et dünyayıaman boşver tatlımbenim dediğimin tam tersini yaparak sinir ediyor beni işte :) konu önemli değil :)
ediyorum zaten. astım suratımı oturuyorum. zor alır gönlümü artık :/Hamile hatunla uğraşılır mı zindan et dünyayı![]()
Hiç küslük enerjisi katma free olediyorum zaten. astım suratımı oturuyorum. zor alır gönlümü artık :/
aynen tatlımHiç küslük enerjisi katma free ol
Koşsun peşinden ...
Normal mi yapacaksın doğumu?
Kolaylık olsun :)aynen tatlımevet kız ne oldu :))
sağol tatlım❤♡❥❤♡❥ seninde normal mı olmuştu? :)Kolaylık olsun :)
hahaha
O ne biçim bir smile be
Görünce ne anladığına bağlı :))O ne biçim bir smile be![]()
Aklınca karizmatik ama sakız patlatinca karizması yerle bir smileGörünce ne anladığına bağlı :))
Hahahaa tam tersi normali de :) cool ve umursamaz bir tavır :)))Aklınca karizmatik ama sakız patlatinca karizması yerle bir smile![]()
Bence onun cool'lugu sakız patlatana kadarHahahaa tam tersi normali de :) cool ve umursamaz bir tavır :)))
Amaaannn onlar benimle uğraşsın, nerdeyse yaşıtızBence onun cool'lugu sakız patlatana kadarsen napan oructa yok yatar uyursun artık birazdan kız bu arada senin bebeler kaç yaşında be sen hiç çocukla uğraştım onu yaptım bunu yaptım demiyorsun