- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.741
Ahaha kiz sende suyundn verecz ekmek bandirip yerisinnnSen tosunu al kaç sibel,beni tanıdılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha kiz sende suyundn verecz ekmek bandirip yerisinnnSen tosunu al kaç sibel,beni tanıdılar![]()
Valla kaciricam yurt dışına gideyim bi tekne bulayımSen tosunu al kaç sibel,beni tanıdılar![]()
Artik atletleride giri alıyor herif
Anammmm ne üşengeç ciktin sende adam beyaz diye getirdiği atlete bi bakıyor kırmızı ne yapıyor pekiHerkes öyle diyor geme bildigimden sasmam kalin kafamm ama arti beyazlar hayatimiz da yeri yok
maşallah diyim kız bari sizin karnınız doysunNisan git yemek ye hindim eğer hasta olursa senden bilirim mavi gözlerinle kesin nazar edecen
Diyorumm ama gulmiyorr:)Kırmızı atlet moda desin o da![]()
Sussssssssssssssssmaşallah diyim kız bari sizin karnınız doysun![]()
hahah kız deli renklileri ayrı atsana :)Artik atletleride giri alıyor herif
AhahahahaaDiyorumm ama gulmiyorr:)
Kiz elbise konusnda cok becerisizimm oda renkli kulaniyorr havlularida degistirdimm onlarda renkliAnammmm ne üşengeç ciktin sende adam beyaz diye getirdiği atlete bi bakıyor kırmızı ne yapıyor peki
Beceriksiz değil usengecsin yani bir çamaşır ayırmak ne kadar zor gelir insanaKiz elbise konusnda cok becerisizimm oda renkli kulaniyorr havlularida degistirdimm onlarda renkli![]()
Yok biz akşam sana davetliyiz,unuttun mu of offAhaha kiz sende suyundn verecz ekmek bandirip yerisinnn
görüşürüz tatlım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Opuldunz byyy![]()
Kiz iki kisiyiz ya elbise bırakmıyor bi kik parca olunca direk atiyomm makinaya :)Beceriksiz değil usengecsin yani bir çamaşır ayırmak ne kadar zor gelir insana
İftar deyince öpüldük kızlar,gördünüz,vaay beeOpuldunz byyy![]()
İftar deyince öpüldük kızlar,gördünüz,vaay beeOpuldunz byyy![]()
kız bari siyah kırmızı bu renkleri ayır ayrı ayrı yıka :)Kiz iki kisiyiz ya elbise bırakmıyor bi kik parca olunca direk atiyomm makinaya :)
KanyaksinKiz iki kisiyiz ya elbise bırakmıyor bi kik parca olunca direk atiyomm makinaya :)