"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ya bir agırlık var nette,yazdığım gitmiyor filan,gıcık oluyorum,ondan...Özel mesajlar nasıl siliniyor,anlatın bakim ablanıza,pardon kardeşinize:KK70:
Çopleri boşaltayım,belki değişir...
tabi tabi başka topikler de görüyorum seni bi kere hiç yalan konuşma :KK14: mesajın solunda boş kutu var oraya tıkla seç hepsini :sopa:

tabi tabi başka topikler de görüyorum seni bi kere hiç yalan konuşma :KK14: mesajın solunda boş kutu var oraya tıkla seç hepsini :sopa:
:D kız ama onlarda zaman sıkıntısı yok,10 dk bile geç gitse bişey olmaz,ama burda saniyede gitmezse mesaj espri kaçıyor,ondaan

Kız tel var onların olduğu yerde kapıda var açarsan geçerler o tarafa yada bir kümes yaptır ne olacak mikropta lazım ayrıca insana biz hep bunların içind e büyüdük bak gidecem şimdi farklı bir tavugum var resmini çekip geliyim bak nasil tatlis bişey kuzum :-) pofidik pofidik
Yok sibel ben böyle iyiyim ,var zaten bende 2 tavuk :D

Cesaretine hayranım ,bakımını nasıl yapıyorsunuz :) hiç benim harcim değil :)
Bakımı yok ki sabah akşam su yem bunu haricinde birşey yok arada vitamini var hem evde salata pilav bayat ekmek kalsada atılmıyor yiyor benim kuzular

Back
X