- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.801
Ahahahahahanaja sigarasizlik vurmuş baco otur oturUzun oturuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahahanaja sigarasizlik vurmuş baco otur oturUzun oturuyorum![]()
Vermem tosunumu mune hakime intikal etti konu hayvanseverdir o kestirmez tosunumuOna şimdi dana versen kabul etmez ,aserdi bi kere illa da senin tosun olacak![]()
yok ya çok uykusuzumAhahahahahanaja sigarasizlik vurmuş baco otur otur
Bak yukarı dikti çatalı kaşığı bekliyorOna şimdi dana versen kabul etmez ,aserdi bi kere illa da senin tosun olacak![]()
Yok ya gördüm ben onları bi kere ,sevdim ,içim almaz artık :)))Sakin tavuklarima göz dikme hepsi benim cocuklarim![]()
ya markettekinler güzel değil kiYaaaa hamileyse bilsin hamileliğini ne istiyor benim tosunumdan hindime hallendi kadın git dedim kocan alsın marketten didim dinlemiyor beni yaaaa illede tosun illede tosun başımı yedi![]()
Uyu o zaman ne uyumuyorsunyok ya çok uykusuzum![]()
Sağol.canim Allah razı olsunYok ya gördüm ben onları bi kere ,sevdim ,içim almaz artık :)))
Gezmiyor benimki akşama senin gibi yatıyor hem güzel.degil hiç markettekiler daha güzel git ordan alya markettekinler güzel değil kiseninki doğal gezen hindi
![]()
Ahahahahaha at prangalarını gel bahçeye inelim çapa yapalım biber dikelim fidanlar bekliyor![]()
Şimdi uyursam akşam 10 da kalkarım benUyu o zaman ne uyumuyorsun
Ne de güzel ışte sahur iftar yaparsınŞimdi uyursam akşam 10 da kalkarım ben![]()
O zaman hamile baciyi etkisiz hale getirelimVermem tosunumu mune hakime intikal etti konu hayvanseverdir o kestirmez tosunumu![]()
haha yalançıGezmiyor benimki akşama senin gibi yatıyor hem güzel.degil hiç markettekiler daha güzel git ordan al
Hadi bi el at bacım bana yardım etO zaman hamile baciyi etkisiz hale getirelim![]()