"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Öp de başına koy ozaman :) benim sevgili kocacım nazlı büyümüş :KK35: hiç o taraklarda bezi yok :))
haftasonu zaten temizlik yemek hiç karışmam :D kendi yapar eder :) hafta içi de ben yapıyorum herif yorgun geliyor zaten ❤♡❥❤♡❥

haftasonu zaten temizlik yemek hiç karışmam :KK70: kendi yapar eder :) hafta içi de ben yapıyorum herif yorgun geliyor zaten ❤♡❥❤♡❥
Benim temizligim akşama kalmışsa yada o gün yapmak istemeyip akşama birakmissam birlikte yaparız .sofra kurmaya falan yardım eder ..mesela sabah işe gidecekti , oruçlu oruçlu evi topladı da gitti ..halbuki ben de oruçlu değilim ..akşamdan savaş alani olan bir evden bahsediyorum :D

Benim temizligim akşama kalmışsa yada o gün yapmak istemeyip akşama birakmissam birlikte yaparız .sofra kurmaya falan yardım eder ..mesela sabah işe gidecekti , oruçlu oruçlu evi topladı da gitti ..halbuki ben de oruçlu değilim ..akşamdan savaş alani olan bir evden bahsediyorum :KK70:
iyiymiş kız valla değerini bilelim heriflerin ama çokta şımartmayalım :KK30::KK30::KK30:

hahahah :KK70: kız gene iyi onuda yapmayan erkek dolu var :)
Dimi ama adam oruçlu iki çocuk birde doktorun dağıttığı evi toplayıp gitmiş garibim napsın yardımcı olayım diye oysaki kk bir su bile almayan kıro kocalarla dolu :-)

Back
X