- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.861
valla tatlım kendi adınıza konuşunAzcık etinden sütünden versen de hain kocalar yese içse belki huyları benzer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tatlım kendi adınıza konuşunAzcık etinden sütünden versen de hain kocalar yese içse belki huyları benzer![]()
Öp de başına koy ozaman :) benim sevgili kocacım nazlı büyümüşvalla benimki hazır yapmazkendi yapar sıcak yemeğide çorbayı da :))
haftasonu zaten temizlik yemek hiç karışmamÖp de başına koy ozaman :) benim sevgili kocacım nazlı büyümüşhiç o taraklarda bezi yok :))
Sen niye üstüne alınıyorsun kk da bir sürü koca mağduru kadın var :/valla tatlım kendi adınıza konuşungenelleme yapmayın
![]()
hahah ne biliyim kız bi an alındımSen niye üstüne alınıyorsun kk da bir sürü koca mağduru kadın var :/
Benim temizligim akşama kalmışsa yada o gün yapmak istemeyip akşama birakmissam birlikte yaparız .sofra kurmaya falan yardım eder ..mesela sabah işe gidecekti , oruçlu oruçlu evi topladı da gitti ..halbuki ben de oruçlu değilim ..akşamdan savaş alani olan bir evden bahsediyorumhaftasonu zaten temizlik yemek hiç karışmamkendi yapar eder :) hafta içi de ben yapıyorum herif yorgun geliyor zaten ❤♡❥❤♡❥
iyiymiş kız valla değerini bilelim heriflerin ama çokta şımartmayalımBenim temizligim akşama kalmışsa yada o gün yapmak istemeyip akşama birakmissam birlikte yaparız .sofra kurmaya falan yardım eder ..mesela sabah işe gidecekti , oruçlu oruçlu evi topladı da gitti ..halbuki ben de oruçlu değilim ..akşamdan savaş alani olan bir evden bahsediyorum![]()
Hamilelik ,hormonlarhahah ne biliyim kız bi an alındım![]()
ah ben o hormonları ne yapıyım zatenHamilelik ,hormonlar![]()
Aynen :))iyiymiş kız valla değerini bilelim heriflerin ama çokta şımartmayalım![]()
Yaaaa doktor çaktırma enişteyi övüyorduk yaaaa
Yok la ne yemeği ,hazır çorba bide salata![]()
Odun gelen odun giderAzcık etinden sütünden versen de hain kocalar yese içse belki huyları benzer![]()
hahahahYaaaa doktor çaktırma enişteyi övüyorduk yaaaa![]()
Marketesibeyyylllll nere gittin? @sibell09 ❤♡❥❤♡❥
Dimi ama adam oruçlu iki çocuk birde doktorun dağıttığı evi toplayıp gitmiş garibim napsın yardımcı olayım diye oysaki kk bir su bile almayan kıro kocalarla doluhahahahkız gene iyi onuda yapmayan erkek dolu var :)
Çok simarmasin ruhu duyarYaaaa doktor çaktırma enişteyi övüyorduk yaaaa![]()
Ahahahahaha yazık kız birgün şımarsın bari yarın yine yermeye devam ederizÇok simarmasin ruhu duyar![]()
aynen öyle vallaDimi ama adam oruçlu iki çocuk birde doktorun dağıttığı evi toplayıp gitmiş garibim napsın yardımcı olayım diye oysaki kk bir su bile almayan kıro kocalarla dolu![]()
hahaha doğru vallaÇok simarmasin ruhu duyar![]()
Yok be hiç ezmem ,içinden gelir de yapar. Görüyo çocuklarla çok sıkıntı yaşıyorum ,tımarhaneye dusmeyeyim diye iki el atiyoAhahahahaha yazık kız birgün şımarsın bari yarın yine yermeye devam ederiz![]()