- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.081
Kizzzzzzz yerim seni bakkk :elinde kalaşnikofla bekleyen smileŞey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum ben
Topuklayan smiley![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzzzzzz yerim seni bakkk :elinde kalaşnikofla bekleyen smileŞey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum ben
Topuklayan smiley![]()
Şaka şaka koyılmaz onlara....yürüyen biblo niyetine tut...yiyip ne yapcan...organik şey zaten insan bünyesi kaldırmaz ....alışık değilKizzzzzzz yerim seni bakkk :elinde kalaşnikofla bekleyen smile
Şey...Şimdi...yani...şöyle ki...tam olarak şöyle oluyor.....kraliçeye katılıyorum ben
Topuklayan smiley![]()
Kafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik dahaTeşekkür ederim tatlım , buranın olayı ne ki :)
Ya baksana sen benim tavuklarima kiyilirmi onlara nasil kesip yiyeyim cani insanŞaka şaka koyılmaz onlara....yürüyen biblo niyetine tut...yiyip ne yapcan...organik şey zaten insan bünyesi kaldırmaz ....alışık değil![]()
Sen yeme biz yerizYa baksana sen benim tavuklarima kiyilirmi onlara nasil kesip yiyeyim cani insan![]()
Zuhhum yiyinSen yeme biz yeriznisankralicesi ile :)
HoşgeldinTeşekkür ederim tatlım , buranın olayı ne ki :)
Kafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik daha![]()
Hindi soslu olsunZuhhum yiyin![]()
Hoşgeldin
Şuraya da bi imza alalım 1 senelik abone ediyoruz
Çıkış yasak![]()
Olmaz....:) bağımsız da neymişHoş buldum tatlım , olur alabilirsiniz de ben bağımsız kalsam olmaz mı![]()
De get seni yamyamHindi soslu olsun![]()
Anlaşıldı sen kanyak olmuşsun belli olduOlmaz....:) bağımsız da neymiş
Kk nın üyesi
Bu topiğinin kölesi olacaksın![]()
HoşgeldinizHoş buldum tatlım , olur alabilirsiniz de ben bağımsız kalsam olmaz mı![]()
bana laf söylüyeceğine kalkta bi sen koy bacımKafamıza göre ablacım işte , topik sahibi çayı bize ikram ettiriyor kendi hamileyim diye bi çayını göremedik daha![]()
aaaa çok kırıldımHamile olan kim :)) tamam tamam hatırladım şimdi .