- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.601
Iki ideal bence 3 de olabilitesi var ama fazlası adama cinnet gecirtirHahah oldu mu bakarsın da :) 3 ten fazla çok bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki ideal bence 3 de olabilitesi var ama fazlası adama cinnet gecirtirHahah oldu mu bakarsın da :) 3 ten fazla çok bence :)
Mantiken yaklastm konuya smdi cocuk annesinin soledkleeni duyuyorsa sn bnm yazdiklrmi okuduguna gore o da bnm yazdiklrimi snin okumandan mutevellit duyuyodur :))))Valla tatlım suç onlarda önlemini alsalarmış
Haha bilemem orasını![]()
Yaaaa bende aynı ışte 1 yıldır deniyoruk yok yok yok ama arkadaş 3 aylık çocukla hamile.kaldi korunurkenMasallah bolesni ilk diyuyom bide cifter cifter Dikkt etmeleri ck zor tbi bazisi ck kolay kalio bazisida zor ornek bn :)))
Benimkileri de duyuyor o vakitMantiken yaklastm konuya smdi cocuk annesinin soledkleeni duyuyorsa sn bnm yazdiklrmi okuduguna gore o da bnm yazdiklrimi snin okumandan mutevellit duyuyodur :))))
Vay be oki arada br derede dhami kolay oluyo acaba hani bole brinden gizli ictigin sigra dha bi gzl olrya onn gibimi acep hahaahahYaaaa aynen mesela bir tanıdığımız daha bir buçuk yaşında tekrar hamile kaldı hopp ikiz ve bu kız kv kp aynı evde doğurdu bunları nasil yaptı hala düşünürüm: -)
Bende 3 diyorumIki ideal bence 3 de olabilitesi var ama fazlası adama cinnet gecirtir
Seninkileri duymasin :))) simdi oldu ii hayrlattn :))Benimkileri de duyuyor o vakit
Hayır hangi akla hizmet yaptın bu kadarını annemler 6 kardeş iki de ölmüş yaşasa 8 çocuk ne bu yaaa ordu mubarekValla tatlım suç onlarda önlemini alsalarmış
Haha bilemem orasını![]()
Bnde uc diordum ama on yilmi olur yirmi mi bilemem :)))Bende 3 diyorumama tabi 1 yıl sonra mi olur 2 yıl sonra mi bilemem :)
İşi aceleye getirince demek kiYaaaa aynen mesela bir tanıdığımız daha bir buçuk yaşında tekrar hamile kaldı hopp ikiz ve bu kız kv kp aynı evde doğurdu bunları nasil yaptı hala düşünürüm: -)
YaaaaaaSeninkileri duymasin :))) simdi oldu ii hayrlattn :))
Ahahahahaha aynen benBnde uc diordum ama on yilmi olur yirmi mi bilemem :)))
Bende onu anlamiom istemeyen catir catir hamile isteyene yk hayirlisi buda bizim imtihanmz dmek bnm iki yil olck yaknda bakalm beklioz :))Yaaaa bende aynı ışte 1 yıldır deniyoruk yok yok yok ama arkadaş 3 aylık çocukla hamile.kaldi korunurken
Eskiden hapmis iğneymiş felan yokmuş ki :) e ne olacak :))Hayır hangi akla hizmet yaptın bu kadarını annemler 6 kardeş iki de ölmüş yaşasa 8 çocuk ne bu yaaa ordu mubarek
Bilemem artık ve hala çocuk istiyorlar insanların cesaretine hayranimİşi aceleye getirince demek ki![]()
Bazilari dio (atiyorum)dur bn haziranda hamile kalayimda yazin cocuk bakmak zor olur kisin dogsun onu bile ayarlyp ona gre hamile kalabilen vr masallah bnde diom olsnda yengec burcu olsn hahahahahAhahahahaha aynen ben![]()
inşallah 1 ay olurBnde uc diordum ama on yilmi olur yirmi mi bilemem :)))
ay onları anlamak zor vallaBende onu anlamiom istemeyen catir catir hamile isteyene yk hayirlisi buda bizim imtihanmz dmek bnm iki yil olck yaknda bakalm beklioz :))
Nasip valla canım nasiplen öteye birşey yok sen hiç kontrol falan oldunmuBende onu anlamiom istemeyen catir catir hamile isteyene yk hayirlisi buda bizim imtihanmz dmek bnm iki yil olck yaknda bakalm beklioz :))
İnsallah cnm cok saolinşallah 1 ay olur
ay onları anlamak zor valla![]()
Gostermedigim dr kalmadi :))) nasip kismet diolr tip caresiz :)))Nasip valla canım nasiplen öteye birşey yok sen hiç kontrol falan oldunmu