"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

:-)

Misal topikte durulmayan uyarılara rağmen önlenemeyen kavgalar, hakaret, küfür vb durumlar olursa, bir başka topiği hedef alan rahatsız edici, taciz boyutunda paylaşımlar yapılırsa ki bu durumda önce uyarılar olur devamı halinde önlenemeyeceği anlaşılırsa kapatılma kararı alınabilir gibi bir takım durumlar:)))
tamam abla aklımızda bulunsun :))

Evet bugün çok sıcaktı o_O

Ay hangi şamata ben ne kaçırdım :KK53:
saygılar müdürüm , iyisin inşallah :KK53:
Sen ormanda takılmıyosun ya,ondan kaçırdın,bugün toplu iftar vardı obada,geyik çevirmeler,kebaplar,hararet bastı işte sonra...Namazda onlar geldi aklıma,milletin namazlarını ziyan etmeyeyim diye zor tuttum kendimi:D

Sen ormanda takılmıyosun ya,ondan kaçırdın,bugün toplu iftar vardı obada,geyik çevirmeler,kebaplar,hararet bastı işte sonra...Namazda onlar geldi aklıma,milletin namazlarını ziyan etmeyeyim diye zor tuttum kendimi:KK70:
He anladım ;)

nisankralicesi nisankralicesi yüzüne bakacak halim kalmadı :olamaz: utana utana geldin topiğine.. Bugün inan hep iftar sofrası ile uğraştım.. söz artık daha çok gelicem..
Bu topik kapandı sayılır hippocum kraliçe kapatıyor. Megi nin ya da atalantenin yerinde görüşebilriz ♡

Back
X