- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.001
İyi bakalım,Allah kavuştursun,bebek bekleme timi iş başındayız rahat ol,annene devredeceğiz akşam gelinceyok tatlım çok yakın :) otobüsle 2 saat felan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım,Allah kavuştursun,bebek bekleme timi iş başındayız rahat ol,annene devredeceğiz akşam gelinceyok tatlım çok yakın :) otobüsle 2 saat felan :)
Hoş buldumBuyrun,hoşgeldiniz![]()
Topik sahibi bebek bavulu hazırlıyor da,ben karşıladım sizi,akşam şenlenir buralar,iftarı yapan ipini topunu alıp geliyor,sizi de beklerizHoş buldum![]()
İnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım bizTopik sahibi bebek bavulu hazırlıyor da,ben karşıladım sizi,akşam şenlenir buralar,iftarı yapan ipini topunu alıp geliyor,sizi de bekleriz![]()
Tabi canım,ben şu karşıki müstakil evde oturuyorum:)Evli çocukluyum,burada çok eğlenirsin,çok tatlı kızlar var...Akşamları çay muhabbet beleşİnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım biz
Evimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinimTabi canım,ben şu karşıki müstakil evde oturuyorum:)Evli çocukluyum,burada çok eğlenirsin,çok tatlı kızlar var...Akşamları çay muhabbet beleşDiğer geyiklere misafirliğe gidiyoruz bazen.Dün akşam yafrukurt obasındaydık.Sen kimsin,nerden gelip nereye gidersin
![]()
Burada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canımEvimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinimmisafir olmayı ve misafir çağırmayı severim
![]()
Aaayyy iradesizim ben yaa hep vazgeçiyorum hemen pes ediyorumBurada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canım,onlara katılabilirsin,vazgeçeni itinayla
ikna ediyorlar,kaçırma bence...
Hatınlar hazırmısınız
Ben yapcağımı yaptım![]()
Aaa ben buraya yazıp tesmi oraya mı koydumgüzel olmuş canım
güle güle kullan![]()
Aaa ben buraya yazıp tesmi oraya mı koydumbende diyorum niye kimse bişey demedi
![]()
Ne yaptınHatınlar hazırmısınız
Ben yapcağımı yaptım![]()
Saçımı zencefil ve zerdeçal ile açtımNe yaptın![]()
hahah delüBebiş bekleme topiği
,kitlenmesin kapılar,bir ara valizleri alıcaz,
Çok heyecanlıı
Dur nisan,acele etme,şu lizozu bitireyim,lohusayken giyersin
![]()
Nisan çantana okuyacak bişeyde koy,canın sıkılırsa zaman geçirirsinhahah delüheyecanlandırma beni :)
hahah kız niye sıkılıyım burası varya :))Nisan çantana okuyacak bişeyde koy,canın sıkılırsa zaman geçirirsin,ben çatlak ebelerden gazete istemiştim okumak için,hemde doğumdan 1 2 saat sonra
hastaya bişey oluyo diye gelip ateşimi ölçmüşlerdi
Daha doğrulamayanın gazete neyine![]()
Aa evet,canlı yayın yapıcan bize,doğruhahah kız niye sıkılıyım burası varya :))
hahahAa evet,canlı yayın yapıcan bize,doğru![]()