"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Topik sahibi bebek bavulu hazırlıyor da,ben karşıladım sizi,akşam şenlenir buralar,iftarı yapan ipini topunu alıp geliyor,sizi de bekleriz:KK66:
İnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım biz

İnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım biz
Tabi canım,ben şu karşıki müstakil evde oturuyorum:)Evli çocukluyum,burada çok eğlenirsin,çok tatlı kızlar var...Akşamları çay muhabbet beleş:DDiğer geyiklere misafirliğe gidiyoruz bazen.Dün akşam yafrukurt obasındaydık.Sen kimsin,nerden gelip nereye gidersin;)

Tabi canım,ben şu karşıki müstakil evde oturuyorum:)Evli çocukluyum,burada çok eğlenirsin,çok tatlı kızlar var...Akşamları çay muhabbet beleş:KK70:Diğer geyiklere misafirliğe gidiyoruz bazen.Dün akşam yafrukurt obasındaydık.Sen kimsin,nerden gelip nereye gidersin:KK66:
Evimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinim :63:misafir olmayı ve misafir çağırmayı severim :KK19:

Evimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinim :63:misafir olmayı ve misafir çağırmayı severim :KK19:
Burada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canım:KK6:,onlara katılabilirsin,vazgeçeni itinayla :sinirli::sopa:ikna ediyorlar,kaçırma bence...

Burada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canım:KK6:,onlara katılabilirsin,vazgeçeni itinayla :sinirli::sopa:ikna ediyorlar,kaçırma bence...
Aaayyy iradesizim ben yaa hep vazgeçiyorum hemen pes ediyorum

hahah delü :KK70: heyecanlandırma beni :)
Nisan çantana okuyacak bişeyde koy,canın sıkılırsa zaman geçirirsin:D,ben çatlak ebelerden gazete istemiştim okumak için,hemde doğumdan 1 2 saat sonra:Dhastaya bişey oluyo diye gelip ateşimi ölçmüşlerdi:confused:
Daha doğrulamayanın gazete neyine:-):KK45:

Nisan çantana okuyacak bişeyde koy,canın sıkılırsa zaman geçirirsin:KK70:,ben çatlak ebelerden gazete istemiştim okumak için,hemde doğumdan 1 2 saat sonra:KK70:hastaya bişey oluyo diye gelip ateşimi ölçmüşlerdi:confused:
Daha doğrulamayanın gazete neyine:-):KK45:
hahah kız niye sıkılıyım burası varya :))

Back
X