- 11 Temmuz 2014
- 333
- 66
- 53
Öncelikle hepinize merhaba kızlar. Burada sizlerin mesajlarını yanıtlarken işler çok kolaydı. bir gün bu platforma böyle bir konuyla başlık açacağım aklıma bile gelmezdi. konuyu dağıtmadan sadede gelmek istiyorum. Geçmişimde yaşadığım problemler yüzünden uzun bir süre kendimi aşka, duygulara kapatmıştım. Ta ki bu yaz tatiline kadar. Arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım. Aramızda çok farklı bir iletişim oldu. 1 buçuk 2 ay kadar görüştükten sonra arkadaşlarım bana bizde çok farklı şeyler hissettiklerini, onun bana karşı bakışlarında, davranışlarında farklı bir şeyler olduğunu söyledi. Bu andan itibaren bende de durumlar değişti. Halbuki onca zaman kimsenin o duvarlardan içeri sızmasına izin vermemişken sanki içimde garip bir his artık zamanının geldiğini söylüyordu. Ben de arkadaşlarımın da desteğiyle farklı açılardan bakmaya başladım bu duruma. Hareketlerini gözlemlemeye, bakışlarına karşılık vermeye başladım. Böyle bir kaç hafta geçti ve hiç bir ilerleme, bir değişim olmadı. Bu netsizlik arkadaşlarımın da canını sıktı ve duruma hemen el atıp onunla konuşmaya başladılar. Bu sürede benim her konuşmadan haberim oldu ama ona bunu hiç belli etmedim. Ve maalesef ki karşımızda zamanında sevdiği kızdan büyük bir darbe almış, aldatılmış ve kendini aşka kapatmış yaralı bir erkek bulduk. Benim hakkımdaki düşünceleri çok olumluydu. Hatta sonumuz ne olacak diye bile düşünüp dile getirmiş fakat bunun üstüne de bir şeylerin değişmediğini gördük. En sonunda bu aramızdaki git gellere, belirsizliklere dayanamayıp yüzleştim. Konuşmamız da güzeldi, özetlersem şuan ikimizin de bir şey hissetmediğimizi, ileride ne olacağının belli olmayacağını, zamana bırakıp bekleyeceğimizi söyledik. Bunun üzerine ara sıra mesajlaştık, bir kere o yazdı, daha sonra ben konuştum. Ama yine değişen bir durum olmadı. Yine kaçtığını, tedirgin konuştuğunu gördüm. Kafam çok karışık bir tarafım kalk git burada sana gelecek bir erkek yok diyor bir tarafım da kal ve savaş, böyle içten, temiz yürekli bir erkeği kaybetme diyor. Çünkü biliyorum ki duvarlarını yıkabilsem isteyebileceği kişi benim. Ama onun kalbine girmek, onun aşka inancını, güvenini geri getirmek de öyle zor ki. Her zaman hislerime göre hareket eden biri oldum ve hiç yanılmadım. Bu adamda güçlü şeyler hissediyorum ve kaybetmek istemiyorum. Bana bir yol gösterin, gerçekten farklı fikirlere ihtiyacım var. Her türlü fikre açığım ve samimiyetinize inanıyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler. Öpüyorum kızlar :)