kafam allak bullak kızlar

ksus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
333
66
53
Öncelikle hepinize merhaba kızlar. Burada sizlerin mesajlarını yanıtlarken işler çok kolaydı. bir gün bu platforma böyle bir konuyla başlık açacağım aklıma bile gelmezdi. konuyu dağıtmadan sadede gelmek istiyorum. Geçmişimde yaşadığım problemler yüzünden uzun bir süre kendimi aşka, duygulara kapatmıştım. Ta ki bu yaz tatiline kadar. Arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım. Aramızda çok farklı bir iletişim oldu. 1 buçuk 2 ay kadar görüştükten sonra arkadaşlarım bana bizde çok farklı şeyler hissettiklerini, onun bana karşı bakışlarında, davranışlarında farklı bir şeyler olduğunu söyledi. Bu andan itibaren bende de durumlar değişti. Halbuki onca zaman kimsenin o duvarlardan içeri sızmasına izin vermemişken sanki içimde garip bir his artık zamanının geldiğini söylüyordu. Ben de arkadaşlarımın da desteğiyle farklı açılardan bakmaya başladım bu duruma. Hareketlerini gözlemlemeye, bakışlarına karşılık vermeye başladım. Böyle bir kaç hafta geçti ve hiç bir ilerleme, bir değişim olmadı. Bu netsizlik arkadaşlarımın da canını sıktı ve duruma hemen el atıp onunla konuşmaya başladılar. Bu sürede benim her konuşmadan haberim oldu ama ona bunu hiç belli etmedim. Ve maalesef ki karşımızda zamanında sevdiği kızdan büyük bir darbe almış, aldatılmış ve kendini aşka kapatmış yaralı bir erkek bulduk. Benim hakkımdaki düşünceleri çok olumluydu. Hatta sonumuz ne olacak diye bile düşünüp dile getirmiş fakat bunun üstüne de bir şeylerin değişmediğini gördük. En sonunda bu aramızdaki git gellere, belirsizliklere dayanamayıp yüzleştim. Konuşmamız da güzeldi, özetlersem şuan ikimizin de bir şey hissetmediğimizi, ileride ne olacağının belli olmayacağını, zamana bırakıp bekleyeceğimizi söyledik. Bunun üzerine ara sıra mesajlaştık, bir kere o yazdı, daha sonra ben konuştum. Ama yine değişen bir durum olmadı. Yine kaçtığını, tedirgin konuştuğunu gördüm. Kafam çok karışık bir tarafım kalk git burada sana gelecek bir erkek yok diyor bir tarafım da kal ve savaş, böyle içten, temiz yürekli bir erkeği kaybetme diyor. Çünkü biliyorum ki duvarlarını yıkabilsem isteyebileceği kişi benim. Ama onun kalbine girmek, onun aşka inancını, güvenini geri getirmek de öyle zor ki. Her zaman hislerime göre hareket eden biri oldum ve hiç yanılmadım. Bu adamda güçlü şeyler hissediyorum ve kaybetmek istemiyorum. Bana bir yol gösterin, gerçekten farklı fikirlere ihtiyacım var. Her türlü fikre açığım ve samimiyetinize inanıyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler. Öpüyorum kızlar :)

Ben her zaman erkeklerin emek verip savaştığı kişilerden vazgeçmeyip kaybetmeye korktuklarını düşünürüm. Bu şekilde o orada duracak ve armut piş ağzıma düş diyecekse arkanı dön git derim. Ama o da seninle birlikte savaşıp seninle aşacaksa engellerinizi sonuna kadar git. Asla ama asla tek taraflı fedakar olma. Gün gelir yapmasaydın olur.

Ben her zaman erkeklerin emek verip savaştığı kişilerden vazgeçmeyip kaybetmeye korktuklarını düşünürüm. Bu şekilde o orada duracak ve armut piş ağzıma düş diyecekse arkanı dön git derim. Ama o da seninle birlikte savaşıp seninle aşacaksa engellerinizi sonuna kadar git. Asla ama asla tek taraflı fedakar olma. Gün gelir yapmasaydın olur.

öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler. Bende sizinle hemfikirim aslında tek taraflı bir mücadelenin içine girmek istemiyorum. ama arkamı da dönemiyorum çünkü o bakışlarda kendimi görüyorum sadece cesaretinin olmadığını düşünüyorum. Sanırım konu ben değilim, onun yıkamadığı duvarları gelememesinin sebebi. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkusu onu durduruyor. Ben de tamam o zaman deyip arkamı dönemiyorum maalesef. Bir yanım her seferinde beni durdurdu, bir şeyler yapmak istiyorum ama attığım adımlar da karşılıksız kalıyor. Bu ikilemde takılıp kaldım anlayacağınız.

ben erkeklerin pek çok konuda oldugu gibi bu konularda da bizim gibi olmadığını düşünüyorum.
tamam, yaralı biri olabilir.çok acı çekmiştir anlarım.
sen de acı çekmişsin, aşka kapılarını kapatmışsın.ama birşeylere cesaretin var yine de değil mi?
fakat bu adam geride duruyor.
seni üzmek istemem fakat ben onun yeterince hoşlanmadığını, istemediğini düşünüyorum.tersi olsaydı mutlaka ne yaşamış olursa olsun seni elde etmek için harekete geçerdi.
lütfen onun duvarlarını yıkmak için falan uğraşma, böyle şeyler karşılıklı olunca güzeldir çünkü.
bırak, o kendini bulsun.tekrar söylüyorum seni istiyorsa seni bunlarla uğraştırmadan zaten gelecektir.

Bence zamana bırak. Iz bıraktıysan zaten bu ilişki yürür. Yürütür. Sen zorlama.

Ben sana karşı duygularının çok net olmadığına inandım açıkcası.Sonuçta ikinizde aynı şeyleri düşünen insanlarsınız fakat siz yinede bi adım atmışken karşı taraf daha donuk kalmış.Uzun süreli bir yalnızlık ve aşka kendini kapatmanın ardından gelen ilişki bence bu yalnızlığın huzurunu bitirmeye değmeli.Sonuçta yalnızlık tek düzeliktir fakat sorunsuzlukturda, ilişkiler her zaman sorunsuz gitmiyor.Mücadele içinde geçebiliyor.Daha iyisinin olabiliceğine inanıyorum ben.Boşuna uğraşmayın derim.

Bu geri durmanın ardındaki sebep eski sevgiliyi unutamama hali değildir umarım. Çünkü eğer öyleyse ne kadar çabalarsanız çabalayın özlenen hep o eski sevgili olacak. Bunu öğrenmeye çalışın derim. Eğer böyle bi durum varsa emek vermek çabalamak sizi çok yıpratır. Sizden hoşlandıgından emin olmadan adım atmayın çabalayacaksanız buna değsin. Ne zamanki açıkça konuşur ben hayatımda seni sevgilim olarak görmek istiyorum falan der ondan sonra çabalarsınız fazlasıyla. Ama net bi durum olmadan kendinizden çok da fazla ödün vermeyin. Üzülen siz olmayın derim..

bence hala eskisi aklında, zaten aklında olmasa neden yıkamasın o bahsettiğiniz duvarları.
siz de bir şeyler hissediyorsanız, savaşın ama kendiniz için yapın eğer bunu yapacaksınız. en azından sonu hayal kırıklığı olmaz diyeceğim de, o adım atmadan nasıl nereye kadar savaşabilirsiniz. isterseniz deneyin ama üzülmeyi de göze almanız gerekecek. değer diyorsanız 1dk düşünmeyin derim.

kızlar hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim. zamana bıraktım artık bu konuyu, zaten çok bir adım attığım yoktu bundan sonra iyice çekileceğim. sömestr tatilinde yine aynı ortamda olacağız her şey o sıralar netleşecek aslında şuan için zerre adım atma isteği yok bende. bakalım her şeyin hayırlısı.

O kadar fedakarlığa deyeceğini düşünmüyorum.
Erkekler bize benzemiyorlar kesinlikle. Kalbini açmak, ruhunu tamir etmek va biz kadınların işgüzarlığı.
Her nedense ilişkiler kadın değil de erkek çabaladığında daha güzel yürüyor.
Naçizane tavaiyem tek başına savaşmaktansa yine tek başına ama kendi yolunuzda devam etmeniz.

O kadar fedakarlığa deyeceğini düşünmüyorum.
Erkekler bize benzemiyorlar kesinlikle. Kalbini açmak, ruhunu tamir etmek va biz kadınların işgüzarlığı.
Her nedense ilişkiler kadın değil de erkek çabaladığında daha güzel yürüyor.
Naçizane tavaiyem tek başına savaşmaktansa yine tek başına ama kendi yolunuzda devam etmeniz.

bende çoğu zaman böyle düşünüyorum inanın genelde istenilen peşinde koşulan bir tip oldum kendime yediremiyorum bu durumu bazen. şuan için hiç bir şey yapmıyorum. yapmakta gelmiyor içimden. ama işte bazen böyle sebepsizce geliyor aklıma, içimdeki hislere teslim oluyorum o sırada. bilmiyorum kafam neden bu kadar çok karıştı, bilmiyorum. yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.

bende çoğu zaman böyle düşünüyorum inanın genelde istenilen peşinde koşulan bir tip oldum kendime yediremiyorum bu durumu bazen. şuan için hiç bir şey yapmıyorum. yapmakta gelmiyor içimden. ama işte bazen böyle sebepsizce geliyor aklıma, içimdeki hislere teslim oluyorum o sırada. bilmiyorum kafam neden bu kadar çok karıştı, bilmiyorum. yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.

Çok zor eminim ama bu konuda bencil davranmak zorundasınız.
Hayrlısı olsun.

Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorsa demekki geçmişe saplanıp kalmış..

Sana karsı bi duygusu yok bence..

Yada baktı ki onun adına bu konuya kafa yoranlar var..oda koşesinden izlemeye koyuldu keyifli keyifli..agırdan satarak..

Bence öncesinde bir hoşlantıydı ama şimdi emin oldu aradığı kişi sen değilsin muhtemelen aşık olmuş olsaydı hiç bir engel kabul etmezdi hissettikleri
Adamlar kaç yaşında aşık oluyor saçma sapan işler yapıyorlar bekar bir Adam aşık olacak geçmişte çok yaralandım diye geri duracak
Belki de arkadaşlarınız birbirinize düşündüler sizi ve ara yapmaya karar verdiler ama karşı taraf yeterince hoşlanmadı ve böyle bir bahanenin ardına sığınıyor

Back
X