Kafam Allak Bullak

Ne?
Arkadaşının nişanlısına mı yürümüş? :KK57:Yok artık, o kadarını da yapmazsın yani.
Hayır, bir de bu konuda pek bir çekingen davranıyor. Cinsellik konusunda falan epey katı. Ama arkadaş nişanlısına yürüyecek kadar da rahat. Nasıl ya?
Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yani 😂😂😂
Senelerin umutsuz vakası, cidden umutsuz vaka yani. Hani işi sekse getirebilmesi bile onun adına büyük başarı.

Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yani 😂😂😂
Senelerin umutsuz vakası, cidden umutsuz vaka yani. Hani işi sekse getirebilmesi bile onun adına büyük başarı.
Yani ayrılmış olsa bile olmaz, olamaz. Arkadaşınınki olmaz yani, her türlüsüne hadi şöyle böyle derim de yakın çevrene yapma bari. :olamaz:

Hic bir kadin bir erkegin cinsel.objesi olmamalı buna basta musade ederseniz zamanla kendinizi cok degersiz hisedeceksiniz bence birdaha gorusmemek uzere ayirin yollarinizi 6yil aradan sonra bir araya tekrar gelen adam bunu dusunmez niyeti sizinle beraberlik yasamak bi yuva kurmak degil

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resmen sana ya benlen öpüş yada arkadaş olalım demiş .Bence saçma .Bırak gitsın yoluna .

Tamam, bekliyorum. :KK53:
Artık tek sayfaya sığmayacak ama. Umutsuz lütfen bununla evlen 😂

ABADE163-B605-47DE-B436-4C0985D0C33F.webp

Eki Görüntüle 2986345
:KK57::KK57:
Biz edepsizlerin bu kadar geniş bir skalası yok. Evlisi nişanlısı hiç fark etmemiş, maşallah.
Cenazede bari herif derdine düşmeyeydin umutsuz! Etik anlayışın gözlerimi yaşarttı. Ama olsun sevişmiyorsun ya, bu yeter.

Eki Görüntüle 2986345
Umutsuz listeye tekrar göz attım da sen sal bu adami bak yurt disina gideni tekrar radarina al arada yurtdisi falan var bak kac git buralardan bu bir şans olabilir😂
32 yasindaki att nedir bu arada dusundum bulamadim at mı ki hahhaah at gibi adam😂

Umutsuz listeye tekrar göz attım da sen sal bu adami bak yurt disina gideni tekrar radarina al arada yurtdisi falan var bak kac git buralardan bu bir şans olabilir😂
32 yasindaki att nedir bu arada dusundum bulamadim at mı ki hahhaah at gibi adam😂
Acil tıp teknisyeni 😂

Back
X