- 14 Haziran 2019
- 16.035
- 81.203
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ay bunun abisi yazın karısıyla anasını köye çalıştırmaya gönderiyor da umutsuzu bırakıyor evde kendime hizmet etcek biri daha olsun diyeAnaa ben o sanıyordum umutsuzu yav. Üzdün.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bunun abisi yazın karısıyla anasını köye çalıştırmaya gönderiyor da umutsuzu bırakıyor evde kendime hizmet etcek biri daha olsun diyeAnaa ben o sanıyordum umutsuzu yav. Üzdün.
Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yaniNe?
Arkadaşının nişanlısına mı yürümüş?Yok artık, o kadarını da yapmazsın yani.
Hayır, bir de bu konuda pek bir çekingen davranıyor. Cinsellik konusunda falan epey katı. Ama arkadaş nişanlısına yürüyecek kadar da rahat. Nasıl ya?
Yani ayrılmış olsa bile olmaz, olamaz. Arkadaşınınki olmaz yani, her türlüsüne hadi şöyle böyle derim de yakın çevrene yapma bari.Nişanı attıktan sonra bir yoklamak istemişti canıım sonuçta ayrılmışlar yani
Senelerin umutsuz vakası, cidden umutsuz vaka yani. Hani işi sekse getirebilmesi bile onun adına büyük başarı.
Karikaturden hic birsey anlamadim kiGir google’a “gülücüğe odaklan karikatür” yaz, anlarsın ne demek istediğini
Yalnız cidden müthiş tespit, gerçekten tam da öyle bir tip bu.
Aaa sen listeyi bilmiyor musunYani ayrılmış olsa bile olmaz, olamaz. Arkadaşınınki olmaz yani, her türlüsüne hadi şöyle böyle derim de yakın çevrene yapma bari.![]()
:))Karikaturden hic birsey anlamadim ki
Resmen sana ya benlen öpüş yada arkadaş olalım demiş .Bence saçma .Bırak gitsın yoluna .Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne listesi ayol? Bir de liste mi var?Aaa sen listeyi bilmiyor musun![]()
Ovvv çok geri kalmışsın.Ne listesi ayol? Bir de liste mi var?
Tamam, bekliyorum.Ovvv çok geri kalmışsın.
Dur altı yıl önceki sevgiliyi de ekleyip güncelleyip atıyorum hemen![]()
Artık tek sayfaya sığmayacak ama. Umutsuz lütfen bununla evlenTamam, bekliyorum.![]()
Umutsuz listeye tekrar göz attım da sen sal bu adami bak yurt disina gideni tekrar radarina al arada yurtdisi falan var bak kac git buralardan bu bir şans olabilir
Acil tıp teknisyeniUmutsuz listeye tekrar göz attım da sen sal bu adami bak yurt disina gideni tekrar radarina al arada yurtdisi falan var bak kac git buralardan bu bir şans olabilir
32 yasindaki att nedir bu arada dusundum bulamadim at mı ki hahhaah at gibi adam![]()
Liste tekrar gözden geçirilmeye değer umutsuzda o umutsuzluğu görüyorum benAcil tıp teknisyeni![]()
Adamın elindeki ne bacım? 6. sınıf dişi ve erkek üreme organları, anatomi falan çalış sen az bir, yoksa durum ciddi vahim.Karikaturden hic birsey anlamadim ki
Karikatür yüklemek yasak mi? Degilse daha açıklayıcı bisey yollamak istiyorum UmutsuzaAdamın elindeki ne bacım? 6. sınıf dişi ve erkek üreme organları, anatomi falan çalış sen az bir, yoksa durum ciddi vahim.
Gonder gelsin tatlimKarikatür yüklemek yasak mi? Degilse daha açıklayıcı bisey yollamak istiyorum Umutsuza![]()