Kafam Allak Bullak

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçmişteki ilişkinizde aranızda yaşanan birşeyler olmuş muydu. Buna dayanarak istemiş olabilir. Eskiden yaşadıysanız bir şeyler şimdi de yaşamak istiyordur

Dizinin birinde sürekli öbüşelim mi diyen bi karakter vardı, o geldi aklıma 😂😂😂

1641887289475.webp
sjdjdjfjr sevgilisi temsili. Çok çirkin ya. Birden öpüşüp eve atsın canımı yesin. ama yok öpüşelim yok öp djfjfjf eli şeyinde ergen gibi.

Duygusal ilişki yaşayan insanlar temas ister muhakkak. Ama anda yaşanan çekimle olacak şeyler bunlar.
Ciddi bir ilişkide ten uyumu kadar paylaşmak, konuşmak, birlikte eğlenebilmek de önemli.
Daha ikinci buluşmada tenha yerlerde buluşalım diyen adamın önemsediği tek şey tensel temastır bence.
Ergen kız kandırır gibi "söz öpücem, dokuncam ama birleşme olmayacak" tarzı konuşmalar bana çok itici geldi.

Ay Allah aşkına nereden buluyorsunuz böyle tipleri cidden merak ediyorum. Sevişirsiniz sevişmezsiniz size kalmış bir şey diyemem de , şöyle her haltı yiyip penis vajinaya girmediği için bakire olmuyorsuz. Sevişmeyecekseniz zaten öpme sarılma için öyle eve atmaya pardon !!!😁😁😁 gitmeye ne gerek var. Kaldı ki benle eve gelip sevişmezsen arkadaşım olursun anca, hayatına başkasını alma ihtimalin beni rahatsız etmez diyen adamında sizinle amacının ne olduğu belli zaten.

Sen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Adamin istekleri normal mi degil mi diyorun
Normal yani. sağlıklı her birey gibi sevişmek istiyor adam. Evlenmeden olmaz diyorsan hiç öbüşüp koklaşma adamla. Adamı şahlandırıp sonra da ben istemiyorum deme

Mesela neden istemiyorsunuz?
Onu mu istemiyorsunuz?
Dini hassasiyetinizden dolayı mı?
Toplum baskısından yada kendinizi kullandırtma hissiyatı mı içinizdeki?

Bunlardan biri ise paylaşman lazım.
Ötr taraftan seni ıssız bir yere götüreyim de az yüzeysel sevişelim demek itici geldi.
Arabayla gezerken şurda kafa dinleyelim dersin romantik romantik öpüşürsün sonra :KK70:
İlişkiniz lisede başlamışsa en azından 30a yaklaştığınızı düşünüyorum.
İkinci kez başlamaya değer miydi bu ilişki? Neden bitmişti

Normal yani. sağlıklı her birey gibi sevişmek istiyor adam. Evlenmeden olmaz diyorsan hiç öbüşüp koklaşma adamla. Adamı şahlandırıp sonra da ben istemiyorum deme
Normal değil bence ya.
Evlenmeden ilişkiye tü kaka diyen biri değilim. Her flörtünle sevişmelisin diye bir şeyde yok ama.

Kafalar uyuşuyor mu, bu adamla ciddiyete varacak bir durumumuz olur mu, ayrılırsak onunla yaşadığım birliktelik beni kötü hissettirir mi gibi kriterleri olmalı özellikle biz kadınların. Duygusal varlıklarız çünkü.
Bunun içinde paylaşım ve tanımak dolayısıyla zaman lazım. Namus iki bacak arasında değildir diyoruz ya. Aslında cinsellik kararı vermeden önce muhakeme yapmak da yok mu bu sözün içinde.

Adam birde benim isteklerimi yaşayamazsak arkadaş kalalım demiş.
E hani bana değer veriyordun? O zaman değerlerime, bedenimle ilgili kararıma da değer vermen gerekmiyor mu?
Güven ve sevgi hisseden kadın kendisini açar zaten partnerine.
Bir erkek karşısında ki kadın bu duyguları hissedene kadar beklemeli.
O zaman değer veriyor ve saygı duyuyordur bana göre.

Back
X