- 3 Ağustos 2012
- 5.256
- 15.285
- 448
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
basit bir şey al, kravat falan. değer gördükçe değer ver, benim gibi kerizlik etme.Insallah tatlim benimm
Adamin dogum günü ne hediye alsam sence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basit bir şey al, kravat falan. değer gördükçe değer ver, benim gibi kerizlik etme.Insallah tatlim benimm
Adamin dogum günü ne hediye alsam sence
Ben olsam hiçbir şey almam.basit bir şey al, kravat falan. değer gördükçe değer ver, benim gibi kerizlik etme.
Seviştik dediği öpüşme astroee arabada seviştiyseniz şimdi neden sevişmek istemesine çekimsersin ?
Öpüşmek ve elleşmek de sevişmek değil mi yav?Seviştik dediği öpüşme astroAdam daha fazlasını istiyor bu da oyalayabileceğini sanıyor.
Yaa tamam öpüşmek başlangıç noktası da bunlar o başlangıç noktasından ileri gitmemiş işte adam sonraki levellere geçmek istiyor.Öpüşmek ve elleşmek de sevişmek değil mi yav?![]()
Sister, bak biz bunları konuştuk, anlattık. Güldür Güldür'deki Eşofmanlı Şevket Hoca'ya bağlayacağım şimdi. Ama bu zatı muhterem anlamıyor.Yaa tamam öpüşmek başlangıç noktası da bunlar o başlangıç noktasından ileri gitmemiş işte adam sonraki levellere geçmek istiyor.![]()
Yapma etme bak böyle uzun uzun yazma şimdi gelecek ne demek istedin ki diyecekSister, bak biz bunları konuştuk, anlattık. Güldür Güldür'deki Eşofmanlı Şevket Hoca'ya bağlayacağım şimdi. Ama bu zatı muhterem anlamıyor.Adam, yarından itibaren aseksüel olsa, öpüşmek bile istemese Umutsuz için ideal sevgili olacak. Sekssiz bir evlilik bile hayal ediyor olabilir, o denli ileri bir vaka yani.
Bugün zaten beş altı kez alıntılamış beni.Yapma etme bak böyle uzun uzun yazma şimdi gelecek ne demek istedin ki diyecek![]()
Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Seviştik dediği öpüşme astroAdam daha fazlasını istiyor bu da oyalayabileceğini sanıyor.
Tam olarak ne demek istedin? Sen seviştin mi? Otelde mi evde mi?ay friends'te çok sevdiğim bir replik var: "erkekler için öpüşmek pink floyd'a aldığın konser biletinin hatrına alt gruplara katlanmaktır. sırf bilet yanmasın diye öpüşürsün."
garibim öpüşmeyi çok büyük bişi sanıyor![]()
Tam olarak ne demek istedin? Sen seviştin mi? Otelde mi evde mi?![]()
Kesinlikle tatlim cok mantiklibasit bir şey al, kravat falan. değer gördükçe değer ver, benim gibi kerizlik etme.
Duygularima tercuman oldun canisiTam olarak ne demek istedin? Sen seviştin mi? Otelde mi evde mi?![]()
Kiminde senin gibi erken ve normal süreçte aydınlanma oluyor Rosacığım, kiminde benim gibi eşek kadarken eski kocanın abuk subuk sebep olduğu borçları ödüyorsun... smjndsfBen olsam hiçbir şey almam.
Birincisi o benim bir şeyimi hatırlamış mı kutlamış mı da ben tutup onun doğum gününe hediye alacağım diye düşünürüm.
Çok sağlam bir salaklık edecekken ayıkmıştım bir keresinde. Üniversitedeyken malın birine hediye alacağım sevgililer gününde diye para biriktiriyordum. Sonra herif beni başkası için bıraktı, o gün aydınlandım. İyi ki hediyeyi de almamıştım he, sonra gittim o parayla saçımı sarıya boyattım.O kadar yakışmıştı ki iki aya yenisini buldum.
![]()
Yol verin, söylemiş zaten dolaylı olarak. İstediğimi vermeyeceksen arkadaş kalırız sevgililik olmaz demiş. Siz kestirip atana kadar böyle güzelce idare etmeye çalışıyor. Yarın bıkarsa direkt konuşmayı keser zatenMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hee ev masraflarından geriye pek birsey kalmiyordur8.5 oldu. Kiram 1.500 ama bu ay 780₺ doğal gaz geldi![]()
Anladigim kadariyla burda herkes sevgilisiyle o levellerden gecmis bastaYaa tamam öpüşmek başlangıç noktası da bunlar o başlangıç noktasından ileri gitmemiş işte adam sonraki levellere geçmek istiyor.![]()
Ya belkide sunu da kasdetmis olabilirYol verin, söylemiş zaten dolaylı olarak. İstediğimi vermeyeceksen arkadaş kalırız sevgililik olmaz demiş. Siz kestirip atana kadar böyle güzelce idare etmeye çalışıyor. Yarın bıkarsa direkt konuşmayı keser zaten