Kafam Allak Bullak

basit bir şey al, kravat falan. değer gördükçe değer ver, benim gibi kerizlik etme.
Ben olsam hiçbir şey almam. :KK53:
Birincisi o benim bir şeyimi hatırlamış mı kutlamış mı da ben tutup onun doğum gününe hediye alacağım diye düşünürüm.
Çok sağlam bir salaklık edecekken ayıkmıştım bir keresinde. Üniversitedeyken malın birine hediye alacağım sevgililer gününde diye para biriktiriyordum. Sonra herif beni başkası için bıraktı, o gün aydınlandım. İyi ki hediyeyi de almamıştım he, sonra gittim o parayla saçımı sarıya boyattım. :dondurma: O kadar yakışmıştı ki iki aya yenisini buldum. :D

Yaa tamam öpüşmek başlangıç noktası da bunlar o başlangıç noktasından ileri gitmemiş işte adam sonraki levellere geçmek istiyor.😂
Sister, bak biz bunları konuştuk, anlattık. Güldür Güldür'deki Eşofmanlı Şevket Hoca'ya bağlayacağım şimdi. Ama bu zatı muhterem anlamıyor. :KK53: Adam, yarından itibaren aseksüel olsa, öpüşmek bile istemese Umutsuz için ideal sevgili olacak. Sekssiz bir evlilik bile hayal ediyor olabilir, o denli ileri bir vaka yani.

Sister, bak biz bunları konuştuk, anlattık. Güldür Güldür'deki Eşofmanlı Şevket Hoca'ya bağlayacağım şimdi. Ama bu zatı muhterem anlamıyor. :KK53: Adam, yarından itibaren aseksüel olsa, öpüşmek bile istemese Umutsuz için ideal sevgili olacak. Sekssiz bir evlilik bile hayal ediyor olabilir, o denli ileri bir vaka yani.
Yapma etme bak böyle uzun uzun yazma şimdi gelecek ne demek istedin ki diyecek🤦🏻‍♀️

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çoktan bırakmıştım niyeti apaçık ortada. İlişki evlilikte olur falan hikayesini uydurmuş umarım inanmadınız.

Seviştik dediği öpüşme astro😂 Adam daha fazlasını istiyor bu da oyalayabileceğini sanıyor.

ay friends'te çok sevdiğim bir replik var: "erkekler için öpüşmek pink floyd'a aldığın konser biletinin hatrına alt gruplara katlanmaktır. sırf bilet yanmasın diye öpüşürsün."
garibim öpüşmeyi çok büyük bişi sanıyor :(

ay friends'te çok sevdiğim bir replik var: "erkekler için öpüşmek pink floyd'a aldığın konser biletinin hatrına alt gruplara katlanmaktır. sırf bilet yanmasın diye öpüşürsün."
garibim öpüşmeyi çok büyük bişi sanıyor :KK43:
Tam olarak ne demek istedin? Sen seviştin mi? Otelde mi evde mi? 😂

Ben olsam hiçbir şey almam. :KK53:
Birincisi o benim bir şeyimi hatırlamış mı kutlamış mı da ben tutup onun doğum gününe hediye alacağım diye düşünürüm.
Çok sağlam bir salaklık edecekken ayıkmıştım bir keresinde. Üniversitedeyken malın birine hediye alacağım sevgililer gününde diye para biriktiriyordum. Sonra herif beni başkası için bıraktı, o gün aydınlandım. İyi ki hediyeyi de almamıştım he, sonra gittim o parayla saçımı sarıya boyattım. :dondurma: O kadar yakışmıştı ki iki aya yenisini buldum. :KK70:
Kiminde senin gibi erken ve normal süreçte aydınlanma oluyor Rosacığım, kiminde benim gibi eşek kadarken eski kocanın abuk subuk sebep olduğu borçları ödüyorsun... smjndsf
Neyse önemli olan sonunda aydınlanmak :D

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yol verin, söylemiş zaten dolaylı olarak. İstediğimi vermeyeceksen arkadaş kalırız sevgililik olmaz demiş. Siz kestirip atana kadar böyle güzelce idare etmeye çalışıyor. Yarın bıkarsa direkt konuşmayı keser zaten

Yol verin, söylemiş zaten dolaylı olarak. İstediğimi vermeyeceksen arkadaş kalırız sevgililik olmaz demiş. Siz kestirip atana kadar böyle güzelce idare etmeye çalışıyor. Yarın bıkarsa direkt konuşmayı keser zaten
Ya belkide sunu da kasdetmis olabilir
Yakinlasma olmayacaksa arkadastan bir farkimiz kalmiyor gibi

Back
X