- 11 Aralık 2018
- 41.460
- 257.718
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Çatır çatırSen evlenmeden oncr ilişkiye girmistin degil mi kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatır çatırSen evlenmeden oncr ilişkiye girmistin degil mi kiz
ben senden faydalanmak istiyorum ciddi bir ilişki de istemiyor da gibiyim sevişsek mi acaba???Ben seni kaybetmek istemiyorum dedi birde
Burda ne demek istedi sence
Nikahtan sonra da konular “kocamla cinsel sorunlarımız” seviyesine evriliyorBen de öyle düşünüyorum. Ama burada konu hep erkek cinselliği oluyor Kudra, ben ne yapayım?
Kadınlardan hiç böyle sorular gelmiyor ki. Sevgilim sevişmek istiyor diyor, e sen? Beni boş ver, bu adamı nasıl vazgeçirip aseksüel yaparım da evlenirim kafasındalar.
evetNe alaka ya sadece sevişenler mi sevgililiği yürütebiliyor?![]()
Biz böyle deyince de edepsiz ilan ediliyoruz her seferinde. Ben de artık hiç kadını karıştırmıyorum.Nikahtan sonra da konular “kocamla cinsel sorunlarımız” seviyesine evriliyor![]()
Ya kullanip atarsa
Edepsizliğinle gurur duyBiz böyle deyince de edepsiz ilan ediliyoruz her seferinde. Ben de artık hiç kadını karıştırmıyorum.![]()
O atmadan sen atYa kullanip atarsa
Kiz ne bilim ya cevremde hic sevgilisiyle yakinlasan falan duymadim pekO atmadan sen at![]()
onu sen ayarlıcaksın artık, ya ıstedıgını vermeyeceksin istiyorsan başka tabı. ama baştan böyle diretmeler çok itici kaç yaşında adamsın yani böyle de söylemezsin.Ya kullanip atarsa
Sağlıklı her birey için ihtiyaçtır. Kadının da erkekten farkı yok. Maalesef bizde kadınlar ihtiyacını dile getirince ahlaksız, hafif kadın damgası otomatik yükleniyor. Ondan kadınlar dile getirmeye çekiniyor ihtiyacını.Sağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.
Elini bile sürmesin, yan yana oturup en sevdiğin renk ne sohbeti yapalım, arada da ödül niyetine el ele tutuşup avm gezeriz diyorsanız aseksüel birini bulmalısınız.
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hı hı evet.![]()
Duyuyorum Kudra.Edepsizliğinle gurur duy![]()
emojilere imza kısmı mı ekleseler acaba olsaydı atardım..Konunun dışında cevap vermem gerekirse; her haltı yemesine rağmen zarı deldirmediği için bakire olduğunu düşünen tipler, temizim ben masumum ben ayakları ile en azından dürüstçe cinsel birliktelik yaşayanlara ne güzel atıp tutuyorlar burada, sanırsın eline erkek eli değmemiş. İş erkeklerin haketmemesi ilede ilgili değil bana göre , kendine saygı ile ilgili bir durum. Benim cinsellik yaşayanada yaşamayanada saygım sonsuz. Ama bunları yaşayıp yaşayıp milletle ilgili konulara yüksek bakirelik güzellemeri yapmalarına uyuz oluyorum. Zira erkeklerdek çok daha fazla o zara anlam yükleyen, her haltı yediği halde sırf o zarı deldirmedi diye kendini boşanmış ya da cinsel birliktelik yaşamış kadınlardan ustün gören bir sürü kadın var bu forumda.
eski sevgilim böyleydi tek amacının cinsellik olduğunu çok sonradan anladım. zaten daha sonra kendisi benden ayrıldı.evine gitmedim diye trip atardı büyük ihtimalle seninki de öyle ama tek fark ben o zaman 19 yaşındaydım. senin yaşının daha büyük olduğunu düşünüyorum ve adamın niyetini anlamaman imkansızBurda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
Uuuu Doktor Hanım.Açık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
evet amacı bu senin 6 yıldır ondan kopamadığını bildiği için de istediklerini yaptırmaya çalışacak. evleneceğini sanmıyorum acı ama gerçekAmaci sadece bir seyler yasamak olabilir mi peki
Kız tabiki ister. Cinsel durtüler imza atildiktan sonra mi yükleniyor bünyeye asgahah. Hem istemese garip. Gormuyor musun ne konular var kocamda tık yok diye.Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi