Kafam Allak Bullak

Kendini hazır hissetmiyorsan hiçbir şey yapmak zorunda değilsin tabii ki. Onun da beklentisi karşılanmıyorsa ayrılmak hakkı ama tehdit etmesi seni manipüle etmeye girer. Yakınlaşılacaksa o da zamanla olur zaten.
Adamın tenhaya gidelim diye açık açık söylemesi libido-killer bir hareket olmuş. Bu ne böyle. Bir şeyler yaşamak istiyorsa da usulünce yanaşması lazım.

Ben de öyle düşünüyorum. Ama burada konu hep erkek cinselliği oluyor Kudra, ben ne yapayım?
Kadınlardan hiç böyle sorular gelmiyor ki. Sevgilim sevişmek istiyor diyor, e sen? Beni boş ver, bu adamı nasıl vazgeçirip aseksüel yaparım da evlenirim kafasındalar.
Nikahtan sonra da konular “kocamla cinsel sorunlarımız” seviyesine evriliyor 😂

Eve çağırma sebebi bence sizi ikna edip sevişmek veya sizin düşündüğünüzden daha fazlasını yapmak istemesi.

Ama evlilikte cinsellik nasıl önemli deniyorsa ben de sevgililikte yakınlaşmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki herkes evlenmeden sevişmek zorunda değil ama öpüşmeden, biraz yakınlaşmadan da cidden nasıl sevgili olunacak bilemiyorum. 17-18 yaşında değilsiniz ki sadece el ele tutuşmayla ilişki geçsin.

Yazmadan göndermişim de daha ikinci buluşmadan sonra da hemen bunu konuşmaya uğraşması pek hoş değil. Öpüşmenin falan konuşmadan anlık gelişmesi daha tercih edilir. Yaşınıza bakmadım ama erkek arkadaşımla ilişkim 19 yaşındayken başladı, biz bile ilk başladığımızda "öpüşecek miyiz" diye konuşmamıştık yani düşünün.

Sağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.
Elini bile sürmesin, yan yana oturup en sevdiğin renk ne sohbeti yapalım, arada da ödül niyetine el ele tutuşup avm gezeriz diyorsanız aseksüel birini bulmalısınız.
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hı hı evet. :KK51:
Sağlıklı her birey için ihtiyaçtır. Kadının da erkekten farkı yok. Maalesef bizde kadınlar ihtiyacını dile getirince ahlaksız, hafif kadın damgası otomatik yükleniyor. Ondan kadınlar dile getirmeye çekiniyor ihtiyacını.

Edepsizliğinle gurur duy 😂
Duyuyorum Kudra. :KK53:
Kadın gelmiş 30+ yaşında bir adamın sevişmek istemesi normal mi diyor. Evlenmek isteyen adam sevişmek ister mi diyor.
Allah'ım nasıl paralel evrenlerde yaşıyor bu insanlar? :deli: Hayatımız resmen bir kukuya bağlı arkadaş. Herkesin tek derdi kuku ya. Aman zeval gelmesin, açılmadan sahibine teslim edelim diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Konunun dışında cevap vermem gerekirse; her haltı yemesine rağmen zarı deldirmediği için bakire olduğunu düşünen tipler, temizim ben masumum ben ayakları ile en azından dürüstçe cinsel birliktelik yaşayanlara ne güzel atıp tutuyorlar burada, sanırsın eline erkek eli değmemiş. İş erkeklerin haketmemesi ilede ilgili değil bana göre , kendine saygı ile ilgili bir durum. Benim cinsellik yaşayanada yaşamayanada saygım sonsuz. Ama bunları yaşayıp yaşayıp milletle ilgili konulara yüksek bakirelik güzellemeri yapmalarına uyuz oluyorum. Zira erkeklerdek çok daha fazla o zara anlam yükleyen, her haltı yediği halde sırf o zarı deldirmedi diye kendini boşanmış ya da cinsel birliktelik yaşamış kadınlardan ustün gören bir sürü kadın var bu forumda.
emojilere imza kısmı mı ekleseler acaba olsaydı atardım..

Evlenmeden önce yaşamayı kendi hassasiyetlerim açısından uygun görmedim .
Kadınların kendini bakire veya olmayan olarak ayırması beni çok daha fazla üzüyor hadi o terbiyesiz adamlar yapıyor da kadınlar birbirine nasıl saygı göstermez 21. yüzyılda niye bunu tartışıyoruz anlamıyorum.
"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur. " diyen Nietzsche'ye sonsuz katılıyorum..

Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
eski sevgilim böyleydi tek amacının cinsellik olduğunu çok sonradan anladım. zaten daha sonra kendisi benden ayrıldı.evine gitmedim diye trip atardı büyük ihtimalle seninki de öyle ama tek fark ben o zaman 19 yaşındaydım. senin yaşının daha büyük olduğunu düşünüyorum ve adamın niyetini anlamaman imkansız

Açık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
Uuuu Doktor Hanım. :KK8:
Ne cevherler varmış sizde ya hu. O nasıl bir yazma şeklidir, bayıldım! :KK45:

Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi
Kız tabiki ister. Cinsel durtüler imza atildiktan sonra mi yükleniyor bünyeye asgahah. Hem istemese garip. Gormuyor musun ne konular var kocamda tık yok diye.

Back
X