- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kahve diyince ben de kahveyi aldım falına baktım. Üzgünüm ayrılık görüyorumayy ne olduu ne konuştunuzz aşk var mı aşkkkk?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve diyince ben de kahveyi aldım falına baktım. Üzgünüm ayrılık görüyorumayy ne olduu ne konuştunuzz aşk var mı aşkkkk?![]()
Gecen ki konusma şöyle gectiŞunları soyleyecegim
Gecen gun dediklerini düşündüm
Evlilik dışı iliski istemiyorsun bunda hem fikiriz
Yakinlasmak bas basa kalmak istiyorsun bunda da hem fikiriz bende istiyorum ama otele gitme fikri beni rahatsiz ediyor bunu dogru bulmuyorum
Ama ben sana karsi bu kadar anlayisli olup 6 yil seni unutamayip gururumu bi kenara birakip tekrar iletisime gectigim halde benim dusuncelerimin senin icin bi onemi yoksa, sen bitirmekle tehdit ediyorsan benim sevgimin sende karşılığı yok demektir. Devam etmemiz otele gitmemize bagliysa zaten ortada bi sevgi yok demektir diyecegim
Anlattim tatlimAY ne oldu kiz umutsuz soyle catlicam su an cidden.
Yazdım iste konusmalari iyi mi kotu mu sen yorumlaKonusma kotu gecti herhalde, umutsuz detaylari anlatamadi
Benim falima mi baktin canisi anlayamadimKahve diyince ben de kahveyi aldım falına baktım. Üzgünüm ayrılık görüyorum![]()
Oyle mi dusunuyorsunAynen cinsellik yada benzeri yoksa yokum diyor işte resmen
Adama yol mu vereyim yaniHer zaman derim. Ex'ten next olmaz.![]()
Yani bilemiyorum oku yorumlaayy ne olduu ne konuştunuzz aşk var mı aşkkkk?![]()
Ahahahahh yine ben ozlemedin mi kizKız umutsuz vaka yine mi sen? Daldan dala aşklarından bıkmadın mı ?
Çok özledim bebeyim nasılsın ? Aşk hayatın çok karışık ama Kadınlar Klubü buna çoktan alışıkAhahahahh yine ben ozlemedin mi kiz
O değil de ona buna aşık ola ola en sonunda birine kurban edeceksin kendini. Serin sularda fazla yüzme olur mu?Ahahahahh yine ben ozlemedin mi kiz
Bedeninizi özlemiş sizden çok sanki.2. görüşmede hemen sarılayım öpeyim başbaşa kalayım moduna girmiş.Bunu gerçekten isteseniz yapardınız zaten. Buraya yazdığınıza göre hazır değilsiniz.Istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapıp kendinizi mutsuz etmeyin. Gerçekten istediğiniz için yapın.Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
EvetOyle mi dusunuyorsun
Sevmesem gorusmem ben birsey hissetmedigim birini opmeyi birak elini tutmam dedi
Bir daha konustugumuzda boyle bir seye hazir olmadigimi soyleyecegim.Yav he he.
Sevmiyor çok net.
Manipüle ediyor seni, sen de yiyorsun.
Ay Allah korusunO değil de ona buna aşık ola ola en sonunda birine kurban edeceksin kendini. Serin sularda fazla yüzme olur mu?![]()
Ya biraz yakınlaşmak bende isterim ama o Cok daha fazlasini istiyor,sanki sence ne dmeeliyimBedeninizi özlemiş sizden çok sanki.2. görüşmede hemen sarılayım öpeyim başbaşa kalayım moduna girmiş.Bunu gerçekten isteseniz yapardınız zaten. Buraya yazdığınıza göre hazır değilsiniz.Istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapıp kendinizi mutsuz etmeyin. Gerçekten istediğiniz için yapın.