- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Nolsun tatlim yine gordugun gibi normal biri cikmiyor karsimaÇok özledim bebeyim nasılsın ? Aşk hayatın çok karışık ama Kadınlar Klubü buna çoktan alışık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolsun tatlim yine gordugun gibi normal biri cikmiyor karsimaÇok özledim bebeyim nasılsın ? Aşk hayatın çok karışık ama Kadınlar Klubü buna çoktan alışık![]()
Adamı düğün gününe kadar oyalayabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun şekerim. Sal gitsin.Ya biraz yakınlaşmak bende isterim ama o Cok daha fazlasini istiyor,sanki sence ne dmeeliyim
Orta yol= sevişmek ama son noktaya gitmemek.Gecen ki konusma şöyle gecti
Ustteki yazdiklarimi soyledim
O da istemediğin birseyi yapmamalisin zaten ne sen mutlu olabilirsin ne de ben
Sen beni arkadas kalmakla tehdit mi ediyorsun diyince de ben kimseyi tehdit etmem sadece seni kaybetmek istemiyorum
Sevgiliyiz degilde arkadasiz deriz dedi
Sen beni seviyor musun sevmiyor musun sadece arkadas olarak mi goruyorsun dedim
Sevmesem gorusmem ben birsey hissetmedigim birini opmeyi birak elini tutmam dedi
Sonra ben ona sen benim icin arkadastan otesin
Bende oyle dusunuyorum ona gore davran diyorum dedi
Plan yapip benim fikrimi almadan ona uyma mi bekliyorsun yok oyle bi dunya dedim
Orta bi yolunu bulacaz seklinde vs konustuk iste
Kalbimi bıraktımBence fiziksel temasa odaklı olmayan birini bul. Oturup uzun uzun konuşabileceğin. Sevişmekten başka aktiviteler yapabileceğin. Sonra o ilişki kafa birliğine dayansın ve evliliğe gitsin. Yani seks olan ilişki olabilir ama olmayabilir de. Ben de sekssiz ilişki istemem. Ama etrafımda dini sebeplerle sekssiz ilişki yaşayan çok dindar olan ve bu yüzden öpüşmekten dahi kaçınan arkadaşlarım var. Onlar da kendi sınırları içinde ilişki yaşıyorlar. İlişkinin diğer yanlarını yaşıyorlar. Konuşmak gezmek bir yerleri ziyaret etmek bir şeyler paylaşmak duyguları yaşamak gibi. İlişki seksten ibaret değil. Ve onlar evlilik odaklı başlıyor ve tanıma süreci olarak görüyorlar ilişkiyi. Ben öyle görmüyorum bence evliliğe gitmek zorunda değil yani cinsellik dahil hayat paylaşımı. Ama o arkadaşlarım için evlilik bir on şart çünkü dine göre uygun olan o. Bunun doğrusu yanlışı yok. Aseksuel insanlar da var seks yapmadan ilişki yürüten. O da olabilir. Veya seks yapmak isteyebilirsin ama ancak tanıdıktan güvenlikten sonra rahat hissedersin. İlişkinin başında o derecede bir fiziksel yakınlaşma rahatsız eder. Burada önemli olan kendinj tanımak kendi sınırlarını bilmek ve karşındakine iletebilmek. Kimse kimseyi istemediği biseye zorlayamaz ısrar edemez. Sevgilimi kaybetmemek için seks yaptım diyen kadının kendine saygısı çok az oluyor. Sadece kendi istediklerini yapmalısın. Bunun pazarlığı orta yolu olmaz ki. Seks pazarlık konusu değildir. Canın ister ilk gün yaparsın canın ister aylar sonra. İlişkide 2 kişisiniz. Ve her ilişki yürüyecek diye bir şey de yok. Olmadi ayrılırsınız dünyada kaç milyar insan var. Sen kendine saygı duy kendinden emin ol dik dur.
Ama aşkım ilkim sensin vallahaOrta yol= sevişmek ama son noktaya gitmemek.![]()
Pişmanlık yaşamam diyorsanız içinizden geleni yapın o zaman.Ama bana vücut gözüyle bakan biriyle birlikte olmaz yoluma bakardım.Ya biraz yakınlaşmak bende isterim ama o Cok daha fazlasini istiyor,sanki sence ne dmeeliyim
Tipik erkek lafları bilmesek her bulduğunun üstüne atladiklarınıYav he he.
Sevmiyor çok net.
Manipüle ediyor seni, sen de yiyorsun.
Bunlara kadın olsun yeter ayol.Tipik erkek lafları bilmesek her bulduğunun üstüne atladiklarınıelini tutmazmıs yav he he
![]()
Bana ters biyle seyler karsiyim yani evlilkkten onceTipik erkek lafları bilmesek her bulduğunun üstüne atladiklarınıelini tutmazmıs yav he he
![]()
Seven insan gitmez zaten dimi anlayus gösterirdiBunlara kadın olsun yeter ayol.Erkekten "azıcık" bile daha zarifse tamamdır. Kadın mı? Evet. Memesi var mı? Evet. Bu tarz bir filtre ile çalışıyorlar.
![]()
Pismanlik yasarimPişmanlık yaşamam diyorsanız içinizden geleni yapın o zaman.Ama bana vücut gözüyle bakan biriyle birlikte olmaz yoluma bakardım.
Tatlim senin kovanla sevgililik zamaninizda boyle seyler yasadiniz mi kizAdamı düğün gününe kadar oyalayabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun şekerim. Sal gitsin.
Benim orta yol anlayisim opmek sarilmak onun otesine karsiyimOrta yol= sevişmek ama son noktaya gitmemek.![]()
Anlattım ya umutsuz, ilk hafta cima eyledik biz.Tatlim senin kovanla sevgililik zamaninizda boyle seyler yasadiniz mi kiz
Ne demek simdi anlayamadimAma aşkım ilkim sensin vallaha![]()
Iliskiye girdiniz mi yoksa yuzeysel sevisme miydiAnlattım ya umutsuz, ilk hafta cima eyledik biz.
Her şeyi yaptık umutsuz.Iliskiye girdiniz mi yoksa yuzeysel sevisme miydi
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icinBence fiziksel temasa odaklı olmayan birini bul. Oturup uzun uzun konuşabileceğin. Sevişmekten başka aktiviteler yapabileceğin. Sonra o ilişki kafa birliğine dayansın ve evliliğe gitsin. Yani seks olan ilişki olabilir ama olmayabilir de. Ben de sekssiz ilişki istemem. Ama etrafımda dini sebeplerle sekssiz ilişki yaşayan çok dindar olan ve bu yüzden öpüşmekten dahi kaçınan arkadaşlarım var. Onlar da kendi sınırları içinde ilişki yaşıyorlar. İlişkinin diğer yanlarını yaşıyorlar. Konuşmak gezmek bir yerleri ziyaret etmek bir şeyler paylaşmak duyguları yaşamak gibi. İlişki seksten ibaret değil. Ve onlar evlilik odaklı başlıyor ve tanıma süreci olarak görüyorlar ilişkiyi. Ben öyle görmüyorum bence evliliğe gitmek zorunda değil yani cinsellik dahil hayat paylaşımı. Ama o arkadaşlarım için evlilik bir on şart çünkü dine göre uygun olan o. Bunun doğrusu yanlışı yok. Aseksuel insanlar da var seks yapmadan ilişki yürüten. O da olabilir. Veya seks yapmak isteyebilirsin ama ancak tanıdıktan güvenlikten sonra rahat hissedersin. İlişkinin başında o derecede bir fiziksel yakınlaşma rahatsız eder. Burada önemli olan kendinj tanımak kendi sınırlarını bilmek ve karşındakine iletebilmek. Kimse kimseyi istemediği biseye zorlayamaz ısrar edemez. Sevgilimi kaybetmemek için seks yaptım diyen kadının kendine saygısı çok az oluyor. Sadece kendi istediklerini yapmalısın. Bunun pazarlığı orta yolu olmaz ki. Seks pazarlık konusu değildir. Canın ister ilk gün yaparsın canın ister aylar sonra. İlişkide 2 kişisiniz. Ve her ilişki yürüyecek diye bir şey de yok. Olmadi ayrılırsınız dünyada kaç milyar insan var. Sen kendine saygı duy kendinden emin ol dik dur.
O zaman seninkide hemen cinsellik istemisHer şeyi yaptık umutsuz.