- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Peki ne konusayim onla
Sen olsan ne derdin karsindaki insana asiksan
Ya sen önce bence ne istediğini anlaman lazım. Senin istediğin ilişki tarzı ne? Ne paylaşmak istiyorsun? Sen kendini fiziksel yakınlaşma konusunda nereye kadar rahat hissedersin? Seni rahat hissettirecek, mutlu edecek ilişki nedir? Bunları söyle. Ben şu şu olsa mutlu olurum de. Mesela: ben cinsellik yaşamak istemiyorum. O an özel yakın ve güvende hissedersem belli bir seviyeye kadar fiziksel yakınlıktan rahatsız olmam. Ama bunun ne zaman olacağını bilemem çünkü duygularım ile arzularım birbirine çok bağlı önce güvende hissetmem lazım. Veya mesala: " ya Ahmet kusura bakma. Ben de arzuları olan bi kadınım ama elhamdülillah Müslümanım. Benim kitabımda el ele tutuşmak öpüşmek yok. Eğer birbirimizi evlilik yolunda tanımak istiyorsak ben varım. Yoksa yokum." Veya: "Ahmet ben aslında tam bir seks aşığıyım. Orgazm olmak çok önemli. Ama hemen otele gidelim diyince senden biraz soğudum. Ondan bir süre görüşmeyelim bay". Veya: "Ahmet ben seninle cidden sevişmek istiyorum ama Mehmeti de çağırabilir miyiz grup en merak ettiğim fantazi".
Yani aslında yüzlerce şey diyebilirsin. Biz bunu söyleyemeyiz ki çünkü biz senin ne hissettiğini ne istediğini bilmiyoruz ki. Şu dünyada türlü türlü insan var yani hiçbiri de doğru değil yanlış değil. Ne hissediyorsan onu söyle yani umutsuz bence.